Nelze se mi dovolat.
Moderátor: Moderátoři
Jarek443 píše:Podobna věc se mi stala s telefonem Xiaomi. Telefon ma tu ficurku, ze si muzu u každého číslo zvlášť nastavit presmerovani do hlasové schránky. Nevím jak, ale telefon nebo možná já jsem aktivova onu volbu a naraz se mi jedno dotycne cislo nemohlo dovolat a ostatní ano. A protože nemam aktivní hlasovou schránku, slyšel pouze obsazovací tón.
Dnes jsem narazil na obdobný problém, na kartě kontaktu je v androidu volba Nastavení kontaktu - Směrovat do hlasové schránky.
Pokud si to někdo omylem aktivuje, volající číslo tohoto kontaktu pak okamžitě padne do obsazeného tonu a Tobě se nic neukáže.
Věřím, že smazáním a vytvořením kontaktu ta volba bude v defaultu vypnutá.
Kvicala_r píše:
Věřím, že smazáním a vytvořením kontaktu ta volba bude v defaultu vypnutá.
Tak tomu raději nevěř a oprav/změň nastavení pro toto číslo
„Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl, a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ J. Werich
Kdo má u nich např. nějaký dohledový systém (korporáty apod.), tak ví, že v noci mezi 2-3 hodinou dochází často k restartům, ať už z důvodu preventivních nebo po aktualizacích a ne pokaždé se všechny zařízení připojí, takže se musí také restartovat.