PRCácký E27 vobjímky

Vše o nekvalitním materiálu, výrobcích, zboží. Vyslovení vlastního názoru na cokoliv a v mezích slušnosti není nijak v rozporu se zákony této země ani Pravidly EB. Vše ostatní jde automaticky směr koš.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
matahari

#16 Příspěvek od matahari »

Eleman jsi tady zmínil ty. Nenapsal jsi vůbec, jaké objímky jsi kupoval a o kterých je řeč. A jestli to na mě přišlo časem, tak to je díky někomu, jako jsi ty.

O jakých objímkách je v tomhle vlákně řeč? V jakém obchodě jsi je kupoval? Když tady všechny před nimi chceš varovat.
Behemot
Doporučuje se dohled moderátorů
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Behemot »

E27, máš to v nadpisu vlákna :lol: to bláto je očividně rozlezlý jak mor po všem možným a jelikož to je naprostá sračka, proto to řeším, nejakej problém s chápáním?

ADD// tak sem vyhnal obchoďáka v ostrááávě na sklad a kanluks je taky z hlíny, maximálně že snad závitovej kroužek nahoře je mosaz (nebo dobře nalakovaný), ale to je mi úplně k hovnu :lol:

ADD2// Desko má prej daný oddělení dneska volno, tak v pondělí že se mi nekdo vozve

má tady nekdo povědomí, jaký se na svítidlo jako výrobek vztahujou relevantní normy a esli to je nekde vošetřený, aby tam nedocházelo k používání takovejch zjevně nevhodnejch materijálů?
matahari

#18 Příspěvek od matahari »

Jsi schopný tady uvést odkaz nebo fotku těch tvých objímek z bláta, které jsi koupil a před kterými nás chceš varovat?
hajeklubos

#19 Příspěvek od hajeklubos »

Ještě existovaly objímky porcelánové bez kovového mezizávitu. To bylo nezničitelné. Kroužek je většinou železo, magnetuje to. Hliník jsem tam viděl také. To se okamžitě vytočilo s první žárovkou. Pertl to neudrřel. V každém případě pomáhá žárovku lehce na závitu postrašit grafitovou vazelínou. To vytočíš vždy. Hlavně když víš, že to budeš ty kdo bude žárovku měnit.
Luboš
matahari

#20 Příspěvek od matahari »

Jestli to děláš pro sebe, tak přece nekoupíš objímky za pár korun, abys s nimi měl časem jen problémy. A pokud bys to dělal jako zakázku, tak tam taky nedáš takové objímky, protože tě při prvním problému proklejí a pomluví tě před všemi, že to nainstaloval fušer.
Ani jedno ti nestojí za to. O takových objímkách přemýšlí jenom jedinec, který to chce ojebat např. z důvodu, že vezme peníze na pořádné objímky a dodá šmejdy.
Jenomže jak už tady Behemot nic neukázal, tak tu nyní může zveřejnit cokoliv, hlavně aby jako fušer nevypadal.
Přílohy
e27.jpg
e27.jpg
kejki

#21 Příspěvek od kejki »

Hlavně jak se můžou vypálit objímky se současnými příkony světelných zdrojů?
Behemot
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od Behemot »

matahari píše:žgrydny
tvl přestaň tady matlat furt nejaký hovna a běž radši nekam do léčebny

kejki: vrať se na základku a až si to proběhneš aspoň někam k základům elektrosoučástek, tak dej vědět, do té doby akorát zdržuješ a zabíráš místo
matahari

#23 Příspěvek od matahari »

Snad tě nenasralo, že jsi fušer, který montuje záměrně koupené šmejdy a ještě si na ně stěžuje. Asi jsem trefil tu objímku i cenu, že?

Tímhle tě zásobují
https://www.youtube.com/watch?v=AI21r7AS-_U
kejki

#24 Příspěvek od kejki »

Odstraněna citace předcházejícího příspěvku, viz bod 4f "Pravidel". jimirek

Já je teda neinstaluji na stovkách paneláků, koupil jsem je za 30,- a lustr stále funguje. Při dotahování drátů s dutinkou se nic neurvalo, asi se budu muset vrátit na základku.
Pak se mi líbili tuzemské na stěnu, ale koukám, že už jedna stojí 130,-.
Behemot
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od Behemot »

deskoví dementi se na to samozřejmě 🤐, po dvou dnech vyvolávání z mojí strany se taky uráčil někdo zvednout telefén a předat na jakýsi to voddělení, kde sem se dozvěděl, že zrovna tydlety 1335-607 jsou nakupovaný a tudíž mám počítat, že to spíš bude ten samej šmejd, co všecko vostatní :roll: Pro většinu místních zpomalenců to napíšu znova a velkým, DESKO NIC TAKOVÝHO NEVYRÁBÍ A JENOM S TÍM ŠMELÍ JAK VOSTATNÍ.

Že to je nakoupený sice eště nemusí znamenat, že to je odpad, třeba tam zrovna nekdo přemejšlí a je schopnej si zadat požadavky, ale je to velice pravděpodobný. Měl to nekdo v nedávné době prokazatelně v pazourách a může říct, co v tom je, nebo to budou samý vobecný plky a slibotechny? Páč nebudu vobjednávat karton nečeho, vo čem vím hovno.

Pro jednu z aplikací bych se asi dokázal poprat s 1333-510, která rovnou automaticky plní krytí pro třídu II, což je bezva a nemusim to tam po nikom přefušovávat, nicméně pro náhradu drtivé většina jebek ve svítidlech potřebuju právě tamto s uchycením jedním šroubem na třmen, páč sou v dnešní době skoro všude použitý tydle.
Behemot
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od Behemot »

Zeptám se teda eště jednou, je to tady jenom zoufalá žvanírna kokotin, nebo nekdo má povědomí vo relevantních normách na světelný výrobky, který by todle řešily? Není z mojí strany schůdný se hrabat ve stovkách až tisících předpisů.
Behemot
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od Behemot »

Bral sem teď přes jinej velkáč nejaký ty ovály, pškonkovskej brand (Lena bo tak nejak), tam jsou sice kontaktní plechy stále z hlíny (aspoň teda s tím pérkem pod prostředním), ale zalisovaný do mosaznejch dutinek. Lepčí jak drátem do voka a vo nekonečno lepčí, jak 🤐 odpad tady.

Dává mi to naděju, že by se u pšonků snad daly pořídit ai pořádný vobjímky co mají kovový části komplet mosazený, měděný apod.
Odpovědět

Zpět na „"Čínský" a jiný šmejd“