PRCácký E27 vobjímky
Moderátor: Moderátoři
- Behemot
- Doporučuje se dohled moderátorů
- Kontaktovat uživatele:
ADD// tak sem vyhnal obchoďáka v ostrááávě na sklad a kanluks je taky z hlíny, maximálně že snad závitovej kroužek nahoře je mosaz (nebo dobře nalakovaný), ale to je mi úplně k hovnu
ADD2// Desko má prej daný oddělení dneska volno, tak v pondělí že se mi nekdo vozve
má tady nekdo povědomí, jaký se na svítidlo jako výrobek vztahujou relevantní normy a esli to je nekde vošetřený, aby tam nedocházelo k používání takovejch zjevně nevhodnejch materijálů?
- hajeklubos
Luboš
Ani jedno ti nestojí za to. O takových objímkách přemýšlí jenom jedinec, který to chce ojebat např. z důvodu, že vezme peníze na pořádné objímky a dodá šmejdy.
Jenomže jak už tady Behemot nic neukázal, tak tu nyní může zveřejnit cokoliv, hlavně aby jako fušer nevypadal.
Tímhle tě zásobují
https://www.youtube.com/watch?v=AI21r7AS-_U
Já je teda neinstaluji na stovkách paneláků, koupil jsem je za 30,- a lustr stále funguje. Při dotahování drátů s dutinkou se nic neurvalo, asi se budu muset vrátit na základku.
Pak se mi líbili tuzemské na stěnu, ale koukám, že už jedna stojí 130,-.
- Behemot
- Kontaktovat uživatele:
Že to je nakoupený sice eště nemusí znamenat, že to je odpad, třeba tam zrovna nekdo přemejšlí a je schopnej si zadat požadavky, ale je to velice pravděpodobný. Měl to nekdo v nedávné době prokazatelně v pazourách a může říct, co v tom je, nebo to budou samý vobecný plky a slibotechny? Páč nebudu vobjednávat karton nečeho, vo čem vím hovno.
Pro jednu z aplikací bych se asi dokázal poprat s 1333-510, která rovnou automaticky plní krytí pro třídu II, což je bezva a nemusim to tam po nikom přefušovávat, nicméně pro náhradu drtivé většina jebek ve svítidlech potřebuju právě tamto s uchycením jedním šroubem na třmen, páč sou v dnešní době skoro všude použitý tydle.
- Behemot
- Kontaktovat uživatele:
Dává mi to naděju, že by se u pšonků snad daly pořídit ai pořádný vobjímky co mají kovový části komplet mosazený, měděný apod.