Izolované měniče 1W z Hezký den
Moderátor: Moderátoři
Izolované měniče 1W z Hezký den
Zajímá mě konkrétně 15V na 15V/30mA, což je cca polovina deklarovanýho výkonu měniče. Pak ještě 15V na 5V/50mA, což je cca čtvrtina výkonu měniče
Díky
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
- martinkopp
Musel bych nejdřív otevřít některý přístroj. Mám je tam přesně v tom zmíněném účelu - oddělení napájecího napětí pro panelové měřáky. Tam to slouží dobře. A pravda, tam to nemusí být ani stabilizované. Až budu mít náladu, zkusím. Třeba zjistím že si to blbě pamatuju.
Výstupní napětí dle zátěže viz v datasheetu obrázek grafu Fig. 1 napravo (nalevo je výjimka platná jen pro variantu s výstupním napětím 3,3V).
Výstupní napětí při zátěži odpovídající 10% deklarovaného maximálního výstupního proudu (tj. při minimálním požadovaném odběru), je obvykle v rozmezí jmenovitého výstupní napětí +0 až +10% .
Výstupní napětí při zátěži odpovídající 100% deklarovaného maximálního výstupního proudu (tj. při maximálním odběru), je obvykle v rozmezí jmenovitého výstupní napětí -7,5 až +2,5%.
Pre náročnejšie podmienky si to vyžaduje niečo úplne iné...
Vyrábali sme vo firme aj niečo podobné - síce "mocnejšie" pre dojč...ale tam teda boli iné parametre!
- martinkopp
- jardafiala