FAX do e-mailu (a naopak)
Moderátor: Moderátoři
Malina je blbost.
Linux na PC beru, jaký OS není rozhodující.
Naprogramovat něco, co pošle pdf jako fax se základními AT příkazy, to fakt nedám. Umím přes AT a modem poslat text (např. sms) ale tohle ne.
Zatím jsem začal prohledávat stará CD k časopisům. Ruku do ohně bych za to nedal, ale jsem si jist, že ve W98 s modemem šlo odfaxovat obrázek. Tak snad najdu program, který by to uměl.
Díky všem za příspěvky.
- pocitujlasku
- martinkopp
Telefonní operátor stejně vidí cokoliv co faxem pošleš, takže je úplně jedno jestli využiješ jejich službu na převod faxu, nebo si to budeš dělat pracně sám. Ale jestli ti jde jen o tu iluzi bezpečnosti, není moc pravděpodobné že jen kvůli tomu bude někdo vyrábět jednoúčelový hw.DukeNuke píše:Kdybych ti to řekl, tak bych tě musel zastřelit...
To je jedno z možných řešení. A samozřejmě ho navrhnu.pocitujlasku píše:preco sa tak branis naskriptovat si ten hylafax? je to rokmi osvedceny sw pre fax.
- pocitujlasku
http://www.windowsreinstall.com/install/tips/win98/winfax.htmDukeNuke píše:... ale jsem si jist, že ve W98 s modemem šlo odfaxovat obrázek. Tak snad najdu program, který by to uměl.
Díky všem za příspěvky.
Ale myslím, že by sis měl ujasnit operační systém a jít spíš cestou Open Source a Linuxu. Tohle je staré, proprietární a kdovíjak to budeš zprovozňovat.
kdo ne - hledá důvod.
Ze dvou možností často volím tu třetí.
- pocitujlasku