p.s. ...abys mohl už začít s dělostřeleckou přípravou.
Predzosilovac,koncak sama lampa-zdenoeddie
Moderátor: Moderátoři
- zdenoeddie
- Kontaktovat uživatele:
tandel píše:Sendyx napsal:
To poslední je Edgar, a není to žádná sláva.
S takovým přístupem můžeš rovnou říci, že žádné z uvedených zapojení není žádná sláva.
Když řekneš A, musíš říci i B. Tedy jaké zapojení vybrat.
nj presne tak, alebo doporuc nieco ine,hocico s elkami EL34 a ECC82,83,85,88,EF86 tieto lampy mam k dispozicii a aby som nezabudol aby to pasovalo k tomu ekvalizeru a dali s dat aj EM80/84.Uff vsetko z mojej strany
- zdenoeddie
- Kontaktovat uživatele:
- zdenoeddie
- Kontaktovat uživatele:
Sendyx píše:Sorry, v tomto končí mnou uvolněné informace. Třeba si o tom časem koupíte nějakou knížku, nebo si koupíte nějaký finální výrobek nebo kit![]()
O Edgaru jsem se už podrobně zmiňoval, psát to znovu nebudu.
Sendyx sorry, ale pokud vypustíš, že jedno zapojení je nic moc a k druhým se nebudu vyjadřovat, tak je to stejné jako bys nenapsal nic, tazatel nemá šanci poznat co tím mysíš a tvůj příspěvek s rozpaky odfiltruje....
(vkus zákazníků, ochranná ruka státního psa vůči velkodovozcům, státní zkušebny.........)§
kdo si v tomhle dovolí uvést na trh atestovaný výrobek, je hrdina ještě větší než od Sokolova!
Když napíšu, že A stojí za málo, tak už je to dost informací o zbytku abecedy. Mám jedno velmi šikovné zapojení, které chce doupravit a bude to mít pěkné vlastnosti (což samozřejmě neznamená, že se to bude žáromilcům zvukově líbit), jestli někdo zasponzoruje chybějící měření celku a vývoj výstupáku, můžeme se podělit
- zdenoeddie
- Kontaktovat uživatele:
Sendyx píše:V daném případě to není můj problém, jsem jen prostý nosič vody a s výrobou nemám téměř nic společného.
Když napíšu, že A stojí za málo, tak už je to dost informací o zbytku abecedy. Mám jedno velmi šikovné zapojení, které chce doupravit a bude to mít pěkné vlastnosti (což samozřejmě neznamená, že se to bude žáromilcům zvukově líbit), jestli někdo zasponzoruje chybějící měření celku a vývoj výstupáku, můžeme se podělit
ale z klavesnice by ti neupadlo keby si napisal ze ktore zapojenie je naj z tychto ,popripade co upravit/pridat/odstranit. Bol by som Ti vdacny,nechcem toho az tak vela
- zdenoeddie
- Kontaktovat uživatele:
Sendyx píše:Neznám tvé preference, to že je to k ekvalizéru mi moc neřekne. Chceš zesilovač s maximálním počtem elektronek ? Chceš něco, co bude hrát velmi čistě ? Chceš něco, z čeho bude Karel Gott znít jako Janis Joplin ? Chceš něco, co bude mít maximální výkon ?
Chcem aby to hralo pekne cisto,chcem to na klasicku reprodukciu hudby do izby,a chcem to trochu vycackat s magickymi okami,nemusi to byt z 1000 elektroniek,staci ak to bude zo 4 ale bude "eno nuno".Myslim ze zhyzdit zvuk budem mat sancu aj s tym ekvalizerom co chcem k tomu dat,takze tak.Jasne ze keby to bolo z viacej eliek bude to vyzerat efektnejsie ale u mna este stale vitazi kvalita nad kvantitou