Predzosilovac,koncak sama lampa-zdenoeddie

Sháníte nebo nabízíte nějaký návod, schéma, manuál, katalogový list (datasheet) ?

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
masar

#31 Příspěvek od masar »

Souhlasím s tandelem. :wink:
p.s. ...abys mohl už začít s dělostřeleckou přípravou.
Sendyx

#32 Příspěvek od Sendyx »

To poslední je Edgar, a není to žádná sláva. Globální NFB kamsi ke vstupu je kus historie, dá se to udělat líp.
tandel

#33 Příspěvek od tandel »

Sendyx napsal:
To poslední je Edgar, a není to žádná sláva.

S takovým přístupem můžeš rovnou říci, že žádné z uvedených zapojení není žádná sláva.

Když řekneš A, musíš říci i B. Tedy jaké zapojení vybrat.
Sendyx

#34 Příspěvek od Sendyx »

Sorry, v tomto končí mnou uvolněné informace. Třeba si o tom časem koupíte nějakou knížku, nebo si koupíte nějaký finální výrobek nebo kit :D

O Edgaru jsem se už podrobně zmiňoval, psát to znovu nebudu.
zdenoeddie
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvek od zdenoeddie »

tandel píše:Sendyx napsal:
To poslední je Edgar, a není to žádná sláva.

S takovým přístupem můžeš rovnou říci, že žádné z uvedených zapojení není žádná sláva.

Když řekneš A, musíš říci i B. Tedy jaké zapojení vybrat.

nj presne tak, alebo doporuc nieco ine,hocico s elkami EL34 a ECC82,83,85,88,EF86 tieto lampy mam k dispozicii a aby som nezabudol aby to pasovalo k tomu ekvalizeru a dali s dat aj EM80/84.Uff vsetko z mojej strany :lol: Dik :wink:
Crifodo

#36 Příspěvek od Crifodo »

Sendyx píše:Třeba si o tom časem koupíte nějakou knížku, nebo si koupíte nějaký finální výrobek nebo kit :D

opět nenarážíš na naše bratry z východu? (nemyslím sovětské) :(
zdenoeddie
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od zdenoeddie »

mne sa najviac pozdava 2 a 6 odporucana tandelom a masarom :)
Sendyx

#38 Příspěvek od Sendyx »

Nejde o žádné bratry, ale když mi někdo nějakou práci zaplatí, tak ji nebudu vytrubovat komukoliv po netu.
zdenoeddie
Kontaktovat uživatele:

#39 Příspěvek od zdenoeddie »

Sendyx píše:Nejde o žádné bratry, ale když mi někdo nějakou práci zaplatí, tak ji nebudu vytrubovat komukoliv po netu.

ja neprosim o to za co niekto zaplatil,ja potrebujem len radu,niekedy ma v skole ucili ze kto sa pyta ten sa dozvie, a ze kto prosi o radu tak ho nebiju (a nepytaju peniaze)
Cust

#40 Příspěvek od Cust »

Sendyx píše:Sorry, v tomto končí mnou uvolněné informace. Třeba si o tom časem koupíte nějakou knížku, nebo si koupíte nějaký finální výrobek nebo kit :D

O Edgaru jsem se už podrobně zmiňoval, psát to znovu nebudu.

Sendyx sorry, ale pokud vypustíš, že jedno zapojení je nic moc a k druhým se nebudu vyjadřovat, tak je to stejné jako bys nenapsal nic, tazatel nemá šanci poznat co tím mysíš a tvůj příspěvek s rozpaky odfiltruje....
Crifodo

#41 Příspěvek od Crifodo »

to jistě ne :wink: já jen, že z dříve proběhnuvších diskusí právě tady vyplynulo, že pouštět se do práce (myšleno komerčně) v daném oboru je rituální předem spáchaná ekonomická sebevražda :twisted:
(vkus zákazníků, ochranná ruka státního psa vůči velkodovozcům, státní zkušebny.........)§
kdo si v tomhle dovolí uvést na trh atestovaný výrobek, je hrdina ještě větší než od Sokolova!
Sendyx

#42 Příspěvek od Sendyx »

V daném případě to není můj problém :D, jsem jen prostý nosič vody a s výrobou nemám téměř nic společného.

Když napíšu, že A stojí za málo, tak už je to dost informací o zbytku abecedy. Mám jedno velmi šikovné zapojení, které chce doupravit a bude to mít pěkné vlastnosti (což samozřejmě neznamená, že se to bude žáromilcům zvukově líbit), jestli někdo zasponzoruje chybějící měření celku a vývoj výstupáku, můžeme se podělit :)
zdenoeddie
Kontaktovat uživatele:

#43 Příspěvek od zdenoeddie »

Sendyx píše:V daném případě to není můj problém :D, jsem jen prostý nosič vody a s výrobou nemám téměř nic společného.

Když napíšu, že A stojí za málo, tak už je to dost informací o zbytku abecedy. Mám jedno velmi šikovné zapojení, které chce doupravit a bude to mít pěkné vlastnosti (což samozřejmě neznamená, že se to bude žáromilcům zvukově líbit), jestli někdo zasponzoruje chybějící měření celku a vývoj výstupáku, můžeme se podělit :)

ale z klavesnice by ti neupadlo keby si napisal ze ktore zapojenie je naj z tychto ,popripade co upravit/pridat/odstranit. Bol by som Ti vdacny,nechcem toho az tak vela :? alebo ano :?:
Sendyx

#44 Příspěvek od Sendyx »

Neznám tvé preference, to že je to k ekvalizéru mi moc neřekne. Chceš zesilovač s maximálním počtem elektronek ? Chceš něco, co bude hrát velmi čistě ? Chceš něco, z čeho bude Karel Gott znít jako Janis Joplin ? Chceš něco, co bude mít maximální výkon ?
zdenoeddie
Kontaktovat uživatele:

#45 Příspěvek od zdenoeddie »

Sendyx píše:Neznám tvé preference, to že je to k ekvalizéru mi moc neřekne. Chceš zesilovač s maximálním počtem elektronek ? Chceš něco, co bude hrát velmi čistě ? Chceš něco, z čeho bude Karel Gott znít jako Janis Joplin ? Chceš něco, co bude mít maximální výkon ?

Chcem aby to hralo pekne cisto,chcem to na klasicku reprodukciu hudby do izby,a chcem to trochu vycackat s magickymi okami,nemusi to byt z 1000 elektroniek,staci ak to bude zo 4 ale bude "eno nuno".Myslim ze zhyzdit zvuk budem mat sancu aj s tym ekvalizerom co chcem k tomu dat,takze tak.Jasne ze keby to bolo z viacej eliek bude to vyzerat efektnejsie ale u mna este stale vitazi kvalita nad kvantitou :wink: .Dakujem
Odpovědět

Zpět na „Návody, schémata, manuály, literatura, katalogové listy (pouze pro registrované)“