Sháním návod k cyklocomputeru Speedmaster 7000
Moderátor: Moderátoři
Sháním návod k cyklocomputeru Speedmaster 7000
Všechny návody, co jsem zatím našel na netu, směřují k Sigme 7000, ale tohle je asi nějaká čínská kopie, koupil jsem to před lety v malém cyklokrámku.
Proti té sigmě se to liší tím, že to většinou nemá žádné pojmenování veličin, displej je dost osekaný.
Neměl by někdo návod?
Děkuji
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
A kutilmile - nelituju tě
- jardafiala
A tady třeba návod k ořezené (3 funkce) verzi, která s tím mým linkovaným je v souladu. Takže mě to spíš vede k myšlence změny tvaru tlačítek, těch sigma 7000 je evidentně několik verzí a ty další jsou fakt výrazně odlišné..
Po jeho stisku mi to nabídne nastavení parametru D, což by mělo být asi Distance (abych si tam mohl zapsat to, co bylo před resetem).
Poté stisknu krátce zase tlačítko vzadu, pak už mi to nabízí v horním řádku "0" a "k", což by měla být rychlost v km/h.
V dolním řádku je "0.00".
V horním levé rohu je "T".
Pokud stisknu tlačítko vpravo (bílé), tak se v horním rohu mění písmena "T", "A", "S".
Při dalším stisku se uprostřed u levého okraje objeví "M".
Dalším stiskem se vedle objeví "D", při dalším "C".
Hlavně vůbec nevím, co jednotlivá písmena znamenají, dále nevím, kde nastavit obvod kola
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
- pocitujlasku
Ja som vždy váhal aký priemer kolesa nastaviť. Či odmeraný nezaťažený, alebo keď sedím na bicykli. Vtedy sa pneumatika totiž stlačí, takže priemer by mal byť tiež menší. A teda aj iná vzdialenosť prejdená na jedno otočenie kolesa.