Oni to do toho schovali, je tam položka
č.2. cena za činnosti datového centra v Kč/odběrné místo/měsíc, to dřív nebylo, když se dívám na starší vyúčtování. To je přesně to datové centrum kvůli sdílení. Ale to je jedno, jak říkává jeden kolega, "neušetříš nic, oni ty peníze s Tebe stejně všechny dostanou.."
Ale zpět k tématu, mám skluz, kupovali jsme nakonec ještě nový bazén, původní by tento rok začínal 3-tí sezónu, ale tak někde tekl, díra nešla najít, že jsem koupily nový.
https://www.onlineshop.cz/bazeny-s-kons ... 9396P.html
Nic to nevydrží, plachta vespod tlouštky 0,28mm, to je snad schválně.. A nakonec jsem teda ještě kecal, máme a měli jsme bazén o průměru jen 3,05m, vleze do něj něco přes 5000l vody.
Jeden den voda ráno 20°C, po nahučení do něj asi 16kWh odpoledne 26°C, ale na to pere i slunko, není to jen ohřevem.
Druhý den ráno teplotu nevím, ale večer mela už 29°C

.
No a aby toho nebylo málo, regulátor od číňana vydržel fungovat celé 2dny!! Dneska už byl mrtev. Zas to ojebali. Optotriak MOC3025 budí triak přes SMD rezistor 360ohm. S SMD nedělám, nevím jaké má ten rezistor parametry, byl přerušený. Po výměně za klasický THT 0207, který tam bez problémů vleze už to zase funguje.