Kde môže prebývať malware v PC ,aj po preinštale Win 10?
Moderátor: Moderátoři
- tiktak1953
Urobím hodinársky kurz pre začiatočníkov podľa priania.
Nic zatím neměň. Klikni v pravém sloupci menu na System Tools a potom na Backup & Restore a potom na tlačítko Backup. Vyskočí okénko s možností uložit stávající konfiguraci (soubor config.bin) a ulož ji do svého PC jako zálohu, kdybys při nastavování něco pokazil. Je to v tomto případě možná zbytečné, ale pro pořádek a jistotu.
Jméno a heslo změníš také v System Tools kliknutím na Password. Pozor, když to zvořeš nebo heslo zapomeneš, už se do konfigurace nedostaneš a pomůže jen tovární reset.
ALE vzhledem k tomu, že ses do routeru dostal, myslím, že byl router provozován v "továrním" stavu, t.j. bez zásahu do konfigurace a tovární reset nezpůsobí žádnou škodu.
- tiktak1953
- tiktak1953
- tiktak1953
A kutilmile - nelituju tě
- tiktak1953
Ze to sem nepatri je mi jasne.Bude to tu jeden den nic viac.
Ono se to tenkrát trochu zvrhlo, oni uvázli v několikahodinový koloně na dálnici kvůli dopravní nehodě a domů dojeli až nad ránem, takže se ani u mne nezastavovali a celou tu zásilku si prostě nechali - S MÝM VĚDOMÍM, protože jsme o tom ještě v noci komunikovali a aby dělali v polovině noci víc jak 30km zajížďku, když to měli domů ještě další 2 hodiny cesty mi nepřišlo rozumný. Ani jsem to tenkrát neventiloval, abys nebyl zklamanej, že to nedošlo ke mně - PROTOŽE TO NEBYLA TVOJE VINA. Ale nikdo si na množství ani kvalitu nestěžoval ...tiktak1953 píše: 20 črc 2026, 15:42... Ekkar by mohol napisat,ze ci som chcel od neho za zeleninu co som mu poslal po cechoch, co chodia ku mne na dovolenku! Viete kolko bolo aj s tym roboty,kolo vody na to bolo treba,atd.Ekkar bol si spokojny?
Ze to sem nepatri je mi jasne.Bude to tu jeden den nic viac.
A kutilmile - nelituju tě