vombat píše:Tenhle automat je použit v Brožíku, co jsem nedávno získal, nicméně, i když z tohoto obrázku je patrná sestava, stále mi ještě není jasné, jak použít všechny díly, které jsem k tomu dostal, aby to chodilo. Navíc na tomto obrázku jsou desky různého průměru, předpokládám tedy i jinou rychlost, ale ta se volí ručně. To šasi, co popisuje HILL, nafotím, mám ho v Dirigentu a v krabicovém gramci od Supraphonu.
Pokud si to pamatuji, tak rychlost pro menší/větší desky se volila ručně, tím levým přepínačem ve předu šasi. Pravým přepínačem se volil průměr desek a prostředním tlačítkem se to spustilo. Ale já měl to šasi už bez toho zásobníku na desky a pamatuji, že zlobilo to zamykání ráménka. Je tam taková háček a ten při spuštění měl uvolnit raménko a pak zvednout. U toho mého(dostal jsem ho tenkrát a už není) to bylo právě rozbité, utržené, nějak bylo špatně nastavené a neodjistilo se před zvednutím, tak to vytrhlo ten uchýt v raménku. Ale jinak to chodilo. Přenoska měla možnost přepínání na staré a nové desky pootočením vložky ve předu raménka.

Když něco nevíte...klidně se zeptejte

Co vás nezabije, to vás posílí

Jenys