Cust píše:no, od včerejška hledám důkaz, že to není kec... mám dokument někde na kompu (měl jsem) nemůžu to najít.
Tekže jen co vyštrachám z hlavy:
Už před několika lety se vyrábělo zařízení (ČR) a prodávalo se (především do Rakouska), které zabránilo průniku elektřiny vyrobené z jaderné elektrárny.
V podstatě šlo o to, že elektrony se sice nijak neliší, ale mají "záhadné" vlastnosti v prekurzorech, ktaré je předbíhají. Např. elektron z JE má speciální tachyonový prekurzor (intermediální částice), která se bohybuje rychlostí větší než světlo a je tedy v kabelu vždy o něco napřed než daný elektron. Stačilo už pak vyhodnotit tuším spin (jeho směr) tohotu tachyonu a pak závorou buď daný elektron vrátit zpět do sítě nebo propustit. "Vadný" elektron odeslaný nazpět pak byl signalizovaný bliknutím červené ledky. Celé zařízení bylo napájeno 4 VA trfíčkem - takže energetické ztráty zanedbatelné.
Tedy nejde o modulaci napětí, ale o trochu "těžší" fyziku...
No, nejvíc jsi mě dojal s tou rychlostí "intermediální částice"...
Až budu chtít prodávat nějaké perpetum mobile, tak mě k tomu napíšeš říkání. Ty to umíš tak krásně "vědecky" popsat, že tomu musí uvěřit devadesát procent národa.