RadekB píše:Promin, cetl jsem to celkem pozorne, ale protoze na vsech satech co me prosli rukama to prepinani funguje zcela v pohode, nejak jsem te asi nepochopil. Pokud to mas s TV propojene SCART kabelem, melo by po volbe leveho kanalu to spravne prepnout. Tusim k tomu slouzilo to tlacitkou AUDIO (ale nejsem si 100pro jistej) . U nekterych satu byl problem s propojenim pres modulator, tam to ne vzdy fungovalo korektne.
Však to tam píšu, že to AUD je na to přepnutí, ale... no jak správně píšeš, mělo by to přepnout, ale nepřepíná a proto sem to sem psal. Ono je ale možné, že jsi asi buď nenarazil zrovna na takový pořad s duálem, který zlobí, při zkoušení těch satů. Ono to totiž dělá jen někdy a jen u některých amerických filmů, co jdou spíš kolem půlnoci. A jak píšu, DVBT to nedělá u stejného filmu jako satelit. Ale když už mluvíme o satech, docela mě mrzí u toho Mascomu, že je nenapadlo udělat možnost zapnutí v nastaveném čase, vůbec tam taková možnost není a pokud bych chtěl něco zaznamenat, musím satelit nechat zapnutý, což není moc dobré, když nebudu delší dobu doma a chci to třeba nahrát až za několik dnů po opuštění domova. Je to Mascom MC1100Cr, nebo to jen neumím nastavit