TENSAI TCT 56-HX
Moderátor: Moderátoři
Nemám zájem o korekci pravopisu.
rnbw píše:Ked nefunguje ani OSD (za predpokladu, ze ho ta TV ma), tak moze byt zly procesor. Alebo pamat. Ale mohlo by tam byt aspon zrnenie z nenaladeneho tuneru.
ukazovatel VOL+- na obrazovke by to asi malo mat, nie som isty. Fuckt super TV asi sa na to vybodnem, yebol som do tej telky cez 300sk, no bude aspon na suciastky. Je mi luto tej obrazovky, podla mami obraz jak oci. A dat to ukrajincovi co tu opravuje a nevie povedat sumu menej nez 700Sk, tak to mozem osrat. Vdaka Vam vsetkym.
lalibook píše:rnbw píše:Ked nefunguje ani OSD (za predpokladu, ze ho ta TV ma), tak moze byt zly procesor. Alebo pamat. Ale mohlo by tam byt aspon zrnenie z nenaladeneho tuneru.
ukazovatel VOL+- na obrazovke by to asi malo mat, nie som isty. Fuckt super TV asi sa na to vybodnem, yebol som do tej telky cez 300sk, no bude aspon na suciastky. Je mi luto tej obrazovky, podla mami obraz jak oci. A dat to ukrajincovi co tu opravuje a nevie povedat sumu menej nez 700Sk, tak to mozem osrat. Vdaka Vam vsetkym.
Ak ten Ukrajinec to má ako živnosť, tak sa nečuduj! Iné je robiť telky ako hlavný príjem peňazí, a iné, robiť to ako fušky, bez povinnosti odvádzať dane z príjmu, platiť soc. poisť., zravotnú poisť. a tak ďalej