TENSAI TCT 56-HX

Servisní část určená pro profesionály

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
pajosek2
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od pajosek2 »

Promiň jsem blbej,nevšiml jsem si,že píšeš slovensky.Co se týká té telky,tak si myslím,že na dálku a bez schematu se Ti nedá pomoci. navíc nemáš osciloskop,takže je mi líto,ale asi to budeš muset vzdát.
To,že někdo dělá věci jinak než by jsi je dělal Ty ještě neznamená,že to dělá špatně.

Nemám zájem o korekci pravopisu.
rnbw

#32 Příspěvek od rnbw »

Ked nefunguje ani OSD (za predpokladu, ze ho ta TV ma), tak moze byt zly procesor. Alebo pamat. Ale mohlo by tam byt aspon zrnenie z nenaladeneho tuneru.
lalibook

#33 Příspěvek od lalibook »

rnbw píše:Ked nefunguje ani OSD (za predpokladu, ze ho ta TV ma), tak moze byt zly procesor. Alebo pamat. Ale mohlo by tam byt aspon zrnenie z nenaladeneho tuneru.

ukazovatel VOL+- na obrazovke by to asi malo mat, nie som isty. Fuckt super TV asi sa na to vybodnem, yebol som do tej telky cez 300sk, no bude aspon na suciastky. Je mi luto tej obrazovky, podla mami obraz jak oci. A dat to ukrajincovi co tu opravuje a nevie povedat sumu menej nez 700Sk, tak to mozem osrat. Vdaka Vam vsetkym.
rnbw

#34 Příspěvek od rnbw »

Tam akoze nemate ziadny normalny servis TV?
lalibook

#35 Příspěvek od lalibook »

rnbw píše:Tam akoze nemate ziadny normalny servis TV?

EE, ziadny. A aj keby bol co by som im povedal, ze posluchaj chlope uz som tam vymenil toto tamto a stalo to to tolko a tolko??? To sa mi nejak nezda.
Mysteri

#36 Příspěvek od Mysteri »

lalibook píše:
rnbw píše:Ked nefunguje ani OSD (za predpokladu, ze ho ta TV ma), tak moze byt zly procesor. Alebo pamat. Ale mohlo by tam byt aspon zrnenie z nenaladeneho tuneru.

ukazovatel VOL+- na obrazovke by to asi malo mat, nie som isty. Fuckt super TV asi sa na to vybodnem, yebol som do tej telky cez 300sk, no bude aspon na suciastky. Je mi luto tej obrazovky, podla mami obraz jak oci. A dat to ukrajincovi co tu opravuje a nevie povedat sumu menej nez 700Sk, tak to mozem osrat. Vdaka Vam vsetkym.

Ak ten Ukrajinec to má ako živnosť, tak sa nečuduj! Iné je robiť telky ako hlavný príjem peňazí, a iné, robiť to ako fušky, bez povinnosti odvádzať dane z príjmu, platiť soc. poisť., zravotnú poisť. a tak ďalej :wink: To je cena za opravu pri bežných závadách. A nie, ako Ty opisuješ tú svoju, že pričom sa to stalo. A ešte: Došli sme tu všetci asi do štádia, keď už nevieme, čo Ti poradiť, keď nemáš osciloskop, ktorým by si niečo nameral a potom nám dal vedieť. Mimochodom, aj na ten osciloskop si aj ten ukrajinec /ako aj my, ostatní, ktorí máme opravy TV ako hlavný príjem/, musí postupne zarobiť... :lol:
lalibook

#38 Příspěvek od lalibook »

Uz som to mame vysvetlil, aj ked vyzeram teraz jak curino co nevie opravit TV, srat na to :wink: Buda na suciastky :D Inak THX Vam vsetkym.
medabeda

#39 Příspěvek od medabeda »

Podle fotek šáska a té zenerky mi to připomíná LCE 3360,5080,5484.Méda Béda
medabeda

#40 Příspěvek od medabeda »

Podle fotek šáska a té zenerky mi to připomíná LCE 3360,5080,5484.Méda Béda
Odpovědět

Zpět na „Servis televizorů, monitorů a projektorů - PROFI sekce“