Marie Fůrie píše:breta1 píše:Přesně tak. Po nastoupení do auta celou elektroniku to budu deaktivovat přes vyrobený kodový zámek přes infraovladač - na ovladači naťukám svůj kod, deaktivuje se "rušička" RFID a startuji. Po opuštění auta elektronika zajistí, že se rušička sama aktivuje. Takže když mi někdo šlohne originál klíč i ten infraovladač, stejně neodjede, protože nezná kod na mém infraovladači...
RFID u klíčků v autě nepoužívá kryptování? Protože pokud jo, tak nějaké odposlouchávání kódů je na 2 věci. My tu na univerzitě máme JIS - jednotný identifikační systém a karty používají kryptovanou autentizaci. Data přenášejí amplitudovou modulací, není problém je odposlechnout ale není to k ničemu. Číslo jde z karty přečíst běžnou čtečkou ale autentizace se obejít nedá. Funkční klon karty dokáže vyrobit jen ten, kdo kartu naprogramoval a zná kód.
My si asi nerozumíme, nebo jsi nečetla všechno - je mi jedno, jestli RFID v klíčku používá nebo nepoužívá kryptování. Já chci jen znemožnit (zarušit) přenos, aby prostě čtečka RFID ten klíček nepoznala- prostě vloženým jiným laděným LC obvodem budu v rytmu např 10kHZ zkratovávat (nebo přelaďovat) ten vložený LC obvod, čímž budu periodicky odsávat energii a RFID nebude vědět, na co dřív reagovat -prostě ji doblbnu. Bude-li to přelaďování dostatečně rychlé, nemá šanci RFID v nějaké mezeře kod z klíčku načíst, není-liž pravda?
Co říkáš na vysvětlení EKKAR, že jsem v radiu nic neslyšel? Mě se to moc líbí.