CTV 25HD11

Servisní část určená pro profesionály

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
jezevec
Hlavní moderátor
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od jezevec »

dj_Paul píše:Lehce napovím:

EW korekce

No, jen jestli odborník na OVPéčka ví co to je, když kontroluje vertikál?
Že by bratranec ZSlabého?
dj_Paul

#17 Příspěvek od dj_Paul »

no to chci právě zjistit
prextid
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od prextid »

kondik píše:
bryndziar píše:Ja som tiez doma v oravskych telkach

Nemyslím si.
deformovany vo vertikalnom smere po oboch bokoch je to tazke pre teba ked nevies co je vertikalne a co horizontalne..... ten buk malo kedy odide len vtedy ak odiskri kondik mal som mozno 2x zo 100 teliek u tohto modelu ale si blizko pokracuj a meraj.....
To na čo prideš sám nikdy nezabudneš, To čo ti niekto poradí to ako keby si našiel......
bryndziar

#19 Příspěvek od bryndziar »

Tak tato telka ma riadne trenuje, priznam nemozem na to prist. Uz som korekcie kontroloval niekolko krat, vsetko premeral a zavada stale trva. Mal som podozrenie na kondik C189 [18n], nemal som taky dal som trochu mensi a rozmer sa upravil, no deformcia stale trva. Prekontroloval som kondiky je ich tam zo sedem, obe diody aj tlmivky no nic vadne som nenasiel. Vsetko som skontroloval no na tu deformaciu obrazu nemozem prist.
masar

#20 Příspěvek od masar »

bryndziar píše:...Uz som korekcie kontroloval niekolko krat, vsetko premeral a zavada stale trva. ...

A jak a čím jsi ty korekce kontroloval? :wink:
bryndziar

#21 Příspěvek od bryndziar »

Konecne sa zadarilo, sypem si popol na hlavu. Pomohlo serv.menu.
pajosek2
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od pajosek2 »

Tak to je trošku blbost nemyslíš? Buď tam máš závadu,které způsobila nižší vliv korekce podušky a jen jsi ji vykorigoval v ser menu nebo tam ten soused udělal nějaké změny v ser. menu o čemž pochybuji. Přemýšlej :!:
To,že někdo dělá věci jinak než by jsi je dělal Ty ještě neznamená,že to dělá špatně.

Nemám zájem o korekci pravopisu.
Mysteri

#23 Příspěvek od Mysteri »

,,pajosek2": by si sa čudoval, čo zákazník dokáže :lol: ! Nedávno som mal na oprave PHILIPSa 32PW8720/12, vadný zdroj, po oprave ešte zistená chyba podušky - vadný optočlen, ale nešiel zvuk do reprákov, iba do slúchadiel. Nf koncák O.K., len tam mal z procesoru signál MUTE. V normálnom menu všetko O.K. Keď mi zákaznik zavolal, vysvetlil som mu, že telka už ide, ale je tu ešte takýto problém. Chvíľu bol ticho, potom začal bľabotať niečo o tom, že už to dávnejšie mal, niekto mu to prestavil v SM a zvuk šiel, tak že mi dal radu: isto viete vstúpiť do SM a tam mi to opäť správne nastavte :twisted: ! Šlo ma rozdrapiť! Na audio nastavenia však žiadná zmena, normy O.K., lebo v slúchadlach zvuk bol. Tak som nakoniec srezetoval celé SM a nastavil na novo. O tom, ako bola pôvodne rozhádzaná geometria ani nevravím. Je tu ale aj možnosť, že sa to rozhodilo všetko pri tom ,,odchode" zdroja.
,,bryndziar": ten kond 18n tam daj naspäť a opäť TV nastav.
Prikláňam sa k tomu, že tá telka bola rozvŕtaná v SM, v predchádzajúcom príspevku som to načrtol. Viedlo ma k tomu:
1. Tvar tabuľky MENU
2. Pri klasickej chybe podušky by nebol obraz roztiahnutý, iba by boli na bokoch tie ,,čierne oblúky"
Onkyo

#24 Příspěvek od Onkyo »

Pozri si moje príspevky a určite je tam tá závada popísaná. :wink:
Odpovědět

Zpět na „Servis televizorů, monitorů a projektorů - PROFI sekce“