Vynález - Nástavba
Moderátor: Moderátoři
PLV píše:Nemá někdo sbírku nahraných válečků? Nebo ještě lépe řešit otáčky u flašinetu aby jste si mohli pouštět ty úžasné nahrávky a rozjímat se nad tím křištálově krásným a čistým zvukem.![]()
Děláš si z toho prču, ale koncem 80. let jsem se připletl k rušení standardních desek z nějaké knihovny, několik set papírových krabic v každé asi 20-30 desek. Na váhu toho bylo moc metráků. Naprosto raritní tituly, já si vzal jednu jedinou desku z 50. let. Nakonec to někdo vyvezl na skládku. Když jsem pak po dvaceti letech viděl, co za to dávají sběratelé z Němec a podobně, tak mi po zádech rejdili čertíci
Crifodo píše:PLV píše:Nemá někdo sbírku nahraných válečků? Nebo ještě lépe řešit otáčky u flašinetu aby jste si mohli pouštět ty úžasné nahrávky a rozjímat se nad tím křištálově krásným a čistým zvukem.![]()
Děláš si z toho prču, ale koncem 80. let jsem se připletl k rušení standardních desek z nějaké knihovny, několik set papírových krabic v každé asi 20-30 desek. Na váhu toho bylo moc metráků. Naprosto raritní tituly, já si vzal jednu jedinou desku z 50. let. Nakonec to někdo vyvezl na skládku. Když jsem pak po dvaceti letech viděl, co za to dávají sběratelé z Němec a podobně, tak mi po zádech rejdili čertíci
JJ, to se ti nedivím, mě rejděj už když přivezu štos a je v něm jedna prasklá, a kde je ta jedna deska? co jste si vzal, doufám že není vyhozená
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
EKKAR píše:Mně se točí 78x za minutu i můj repasovaný NC-430, když chci a potřebuju... Jen musím používat patřičnou přenosku - SHURE 78rpm.
My trpěliví tam necháme 45 a prostě posloucháme pomaleji..
I když můj Telefunken Musikus 1080 umí všechny rychlosti, jenom bych ho měl trochu pospravovat...
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]