Mno a kam na ně chodí na skládku, nebylo by finančně i časově lepší si na tu skládku zajít osobně, než nějákého překupníka
Barkarola to je ,,dělo" mám ho tady za hlavou a taky mě doslova rezonuje brokát, je tam sice neorigo po"ták má vypínač, ale to mě nevadí. dlouho jsem ji opravoval dělal dokonce ze 2 1. respektive jsem tu míval RTF Nauen a na barkarole nahrával desky 78Ot/min a pak já jsem jí byl línej nésti dolů, díky její váze a rozměrech takže Nauen šel do sbírky a vystřídala ho barkarola. Nyní na ni desky již nenahrávám, začal jsem používat H17 s PS17, magnetodynamiku, i přesto že mě to nebylo doporučeno a to z důvodů že snímá menší frekvenci nežli je uložená na šelaku (na šelaku jsou snad 4Hz) VK051 umí okolo 12Hz a tato snad okolo 2Hz a tudíš by měla být nahrávka zkreslena ovšem je to jen teorie, mě se zdá že zkreslená není, pouze oproti VK051 je máo zahlučena šumem a lupáním a dalšími hluky, ale již jsem to tu někde psal, a nemá to tu co dělat, jen když se dotičný obrátil k tak výbornému stroji tak se nedalo neozvat.
Též mě překvapil funkčností ECHO a to jak příjmem stanic na SV tak na DV a dokonce ladí i na VKV
Když jsem ho připojil k M371 tak hrálo dosti málo, rozumět bylo, ale při sebemenším hluku sotva.
Když jsem ho zapojil do přenosky Bulhareského resproma A 101 hrálo to o něco lépe dokonce tomu bylo rozumě i ři malém hluku ale s hlasitostí naplno, a rezerva tam nezbylažádá
a nyní tu mámě ,,vítěze" kterým se stává ECHO źískává 1. místo (gratuluji