potřebuji radu a jsem tu nový, mám na opravu monitor ASUS VW221D, jeho závada spočívá v tom,že zobrazuje,ale zobrazovaná grafika je zpomalená,jako když máte v PC pomalý procesor,ale chyba je v monitoru, protože to dělá u všech PC stejně..nevím kde mám začít hledat závadu,nikde žádný kondík není nafouklý..poradíte mi odborníci?
LCD ASUS VW221D-pomalá grafika
Moderátor: Moderátoři
LCD ASUS VW221D-pomalá grafika
potřebuji radu a jsem tu nový, mám na opravu monitor ASUS VW221D, jeho závada spočívá v tom,že zobrazuje,ale zobrazovaná grafika je zpomalená,jako když máte v PC pomalý procesor,ale chyba je v monitoru, protože to dělá u všech PC stejně..nevím kde mám začít hledat závadu,nikde žádný kondík není nafouklý..poradíte mi odborníci?
p32 píše:rnbw píše:Vzhladom na to, ze v LCD monitore je A/D prevodnik, tak je mozne aj toto. Akurat som to este nevidel.
Převodník s tím nemá nic společného a řekl bych, že problém je v signálovém konektoru nebo kabelu.
kabely uplne vynechejte, delá to i kdyz odpojim kabel a zobrazuje se uvodní logo ASUS a pak i tabulka kabel není připojen,prostě se zobrazuje zpomaleně,jak kdyby měl pomalej procesor ten monitor