LCD ASUS VW221D-pomalá grafika

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
newto

LCD ASUS VW221D-pomalá grafika

#1 Příspěvek od newto »

Zdravím Vás všechny kdo toto čtete
potřebuji radu a jsem tu nový, mám na opravu monitor ASUS VW221D, jeho závada spočívá v tom,že zobrazuje,ale zobrazovaná grafika je zpomalená,jako když máte v PC pomalý procesor,ale chyba je v monitoru, protože to dělá u všech PC stejně..nevím kde mám začít hledat závadu,nikde žádný kondík není nafouklý..poradíte mi odborníci? :) :)
nobis

#2 Příspěvek od nobis »

Nejsem odborník. Doufám, že používáš nativní rozlišení 1680.1050. Jiné rozlišení může
způsobovat zpomalení.
newto

#3 Příspěvek od newto »

nobis píše:Nejsem odborník. Doufám, že používáš nativní rozlišení 1680.1050. Jiné rozlišení může
způsobovat zpomalení.

rozlišení je správné..
monitor se proste chová jak kdyby mel pomaly refresh.. :roll:
Cust

#4 Příspěvek od Cust »

ještě projistotu napiš jaké graf. karty k tomu byli připojeny
newto

#5 Příspěvek od newto »

Cust píše:ještě projistotu napiš jaké graf. karty k tomu byli připojeny

od integrovanych az po GTX280, vsechno pres analog, jiny vstup to ani nema :wink:
p32

#6 Příspěvek od p32 »

To se mi nechce věřit, protože jsem pomalý LCD monitor ještě neviděl. :wink:

Si myslím, že rychlost zobrazení bude věcí jen grafické karty a správně instalovaných ovládačů.
rnbw

#7 Příspěvek od rnbw »

Vzhladom na to, ze v LCD monitore je A/D prevodnik, tak je mozne aj toto. Akurat som to este nevidel.
masar

#8 Příspěvek od masar »

Ten popis je zřejmě trošku zavádějící. Jde spíše o nezobrazování všech dat, která grafická karta do monitoru posílá. Takže dochází k vynechávání snímků. Neníliž pravda? :wink:
Zpomalit PC monitor nemůže.
Cust

#9 Příspěvek od Cust »

a co zkusit jiný kabel
p32

#10 Příspěvek od p32 »

rnbw píše:Vzhladom na to, ze v LCD monitore je A/D prevodnik, tak je mozne aj toto. Akurat som to este nevidel.

Převodník s tím nemá nic společného a řekl bych, že problém je v signálovém konektoru nebo kabelu.
newto

#11 Příspěvek od newto »

p32 píše:
rnbw píše:Vzhladom na to, ze v LCD monitore je A/D prevodnik, tak je mozne aj toto. Akurat som to este nevidel.

Převodník s tím nemá nic společného a řekl bych, že problém je v signálovém konektoru nebo kabelu.

kabely uplne vynechejte, delá to i kdyz odpojim kabel a zobrazuje se uvodní logo ASUS a pak i tabulka kabel není připojen,prostě se zobrazuje zpomaleně,jak kdyby měl pomalej procesor ten monitor :lol:
p32

#12 Příspěvek od p32 »

Je možný, že jsem úplně blbej, ale prošel jsi celý nastavení toho monitoru ? :wink:
newto

#13 Příspěvek od newto »

p32 píše:Je možný, že jsem úplně blbej, ale prošel jsi celý nastavení toho monitoru ? :wink:

právěže to není opravdu v nastavení, je koupený jako vadný :roll: ,když bude čas tak natočím video jak se to chová.. :wink:
newto

#14 Příspěvek od newto »

prostě jsou tam vidět přechody mezi jednotlivými sekvencemi,hnete s myší a myš se přesune až cca za 3vteřiny, nevím jestli není vadná elektronika v panelu :roll:
helios

#15 Příspěvek od helios »

Možno je to blbosť, ale nemôže byť problém v spomalených hodinách zariadenia? Kedysi som mal podobne spomalenú tlačiareň vďaka vadnému hodinovému kryštálu... :?:
Keď Vám hodia pod nohy polená, zakúrte s nimi.
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“