Skvělé rozuzlení.BOBOBO píše:No a jako pointa je , že volali z Parama , že stejně tolik gače nemají , tak nádrž nenaplním ....![]()
Kruhová úseč
Moderátor: Moderátoři
fero7 píše:To su pravidla. Ak ich niekto porusuje, alebo zanedba, tak je chore z tychto vynimiek robit pravidlo.
piitr píše:Běžný, ale přesto chybný.fero7 píše:... Lebo ten sposob zapisu je uple bezny. ...
fero7 píše:Ano, vadia mi mylne, zavadzajuce, klamlive a dezinformujuce verejne sirene informacie.
Mně taky, fero, mně taky.
Já česky umím a taky nevím, co je to matloň.fero7 píše:Používaš cudzie termity a já český neumím!
Fero7, ona je to přímo povinnost, aby se v sekci "Teorie" dbalo na formální správnost matematických vztahů, protože nesprávně zapsaný vztah nepatří do teorie. Z tohoto hlediska je třeba sekce "Opravářská a servisní část" nebo "Služby" volnější, ale tam já vlezu jen občas, když si chci dát poradit, třeba i od tebe. Na to, abych já tam radil, nemám potřebné vědomosti a zkušenost. Každý jsme holt na něco jiného.
Bernard píše: nesprávně zapsaný vztah nepatří do teorie.
Suhlasim, ale ak by sa prispevok zacinal:
Potrebujem na diplomovu pracu .....
Ale ak BOBOBO v drunhom prispevku napise "
Děkuji ti za snahu , ale toto nebude v intencích ZŠ . Mohl by jsi to zpolopatizovat na příkladu ..."
Mna ucili takto. A moja najpsia ucitelka matematiky (aku poznam) by mi to uznala. Zrejme nejde iba o matematiku, ale aj o logiku ci ochotu.
Neviem, ja do lesa na prechadzky v kravate nechodim.
To jsem napsal k vyjádření jednoho autora v jiném vláknu, kdy jsem nerozkódoval co tím popisem přesně myslí.fero7 píše:Cust píše:kecy, kecy, kecy
V jednom svojom prispevku pises:
"ale po přečtení tvého příspěvku (ne ,že bych něčemu v něm rozuměl) začínám mít obavy," ...
Situacia sa opakuje?
V tvém případě jsem rozkódoval co tím myslíš, ale nemůžu rozkódovat, proč jsi prostě nenapsal "Jo, ty rovnice jsou napsány špatně. Sorry, ale doufám, že z popisu je všem jasné jak jsem to myslel." Pořád to tu jen nesmyslně okecáváš. Proto ta poznámka o kecech.
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
BOBOBO píše:Začínám psát potřetí , ale jen pro tu otázku . Co se tady (na EB) podělo , bych nečekal . Ale snad trh s Hillem a Zdenkem vyčistí , i hlavy . Na svarinfu bylo podobně , jeden ČLEN a za snad 4 měsíce bylo po systému ...
V takových situacích se stává, že zmizí nechtěně i "nezávadné" příspěvky. Nesmíš lézt do lesa, kde se zrovna kácí, občas padají nejenom větve, ale i celé stromy.
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]