Kruhová úseč

Základní principy, funkce, rovnice, zapojení - t.j. vše, co byste měli vědět, než se pustíte do praktické realizace elektronického zařízení

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
piitr
Kontaktovat uživatele:

#91 Příspěvek od piitr »

BOBOBO píše:No a jako pointa je , že volali z Parama , že stejně tolik gače nemají , tak nádrž nenaplním .... :D :lol:
Skvělé rozuzlení. :)
fero7

#92 Příspěvek od fero7 »

piitr píše:Já vím, kazí si to tím, že je matloň.

Používaš cudzie termity a já český neumím!
Andrea

#93 Příspěvek od Andrea »

Nevím, jestli je matloň, ale víc než půlka vlákna je o tom, jak okecává svoje chyby tím, že on má všechno správně a jen to ostatní nechápou. Připomíná mi silně EKKARa, ten taky nepřizná nikdy svoji chybu, radši to bude do trapnosti okecávat a dělat ze sebe 🤐.
piitr
Kontaktovat uživatele:

#94 Příspěvek od piitr »

Andrea píše:Nevím, jestli je matloň, ale víc než půlka vlákna je o tom, jak okecává svoje chyby ...
S tím naprostý souhlas. Ale zase, čemu se má člověk zasmát, když ne někomu jinému? Třeba nám chtěl jen zlepšit náladu. :)
Andrea

#95 Příspěvek od Andrea »

Možná, když se tu bavíme o pravidlech/chybách matematických zápisů, by nebylo od věci ferovi připomenout co napsal.

fero7 píše:To su pravidla. Ak ich niekto porusuje, alebo zanedba, tak je chore z tychto vynimiek robit pravidlo.

piitr píše:
fero7 píše:... Lebo ten sposob zapisu je uple bezny. ...
Běžný, ale přesto chybný.

fero7 píše:Ano, vadia mi mylne, zavadzajuce, klamlive a dezinformujuce verejne sirene informacie.

Mně taky, fero, mně taky. :)
rnbw

#96 Příspěvek od rnbw »

No mne to pripomenulo "slavnu" diskusiu o kWh...
Bernard

#97 Příspěvek od Bernard »

fero7 píše:Používaš cudzie termity a já český neumím!
Já česky umím a taky nevím, co je to matloň. :cry:
Fero7, ona je to přímo povinnost, aby se v sekci "Teorie" dbalo na formální správnost matematických vztahů, protože nesprávně zapsaný vztah nepatří do teorie. Z tohoto hlediska je třeba sekce "Opravářská a servisní část" nebo "Služby" volnější, ale tam já vlezu jen občas, když si chci dát poradit, třeba i od tebe. Na to, abych já tam radil, nemám potřebné vědomosti a zkušenost. Každý jsme holt na něco jiného.
fero7

#98 Příspěvek od fero7 »

Bernard píše: nesprávně zapsaný vztah nepatří do teorie.

Suhlasim, ale ak by sa prispevok zacinal:
Potrebujem na diplomovu pracu .....
Ale ak BOBOBO v drunhom prispevku napise "
Děkuji ti za snahu , ale toto nebude v intencích ZŠ . Mohl by jsi to zpolopatizovat na příkladu ..."
Mna ucili takto. A moja najpsia ucitelka matematiky (aku poznam) by mi to uznala. Zrejme nejde iba o matematiku, ale aj o logiku ci ochotu.
Neviem, ja do lesa na prechadzky v kravate nechodim.
Cust

#99 Příspěvek od Cust »

kecy, kecy, kecy :roll:
piitr
Kontaktovat uživatele:

#100 Příspěvek od piitr »

Bernard píše:Já česky umím a taky nevím, co je to matloň. :cry:
To je něco jako hrdobec. :) Má to být významově něco jako "matlal", ale ne tak hanlivé. Slovensky mi přijde, že by mohlo být blízko slovo "babrať", ale to asi znamená spíš "vrtat" než "matlat", tak nevím, jak to přeložit. :(
fero7

#101 Příspěvek od fero7 »

Cust píše:kecy, kecy, kecy :roll:

V jednom svojom prispevku pises:
"ale po přečtení tvého příspěvku (ne ,že bych něčemu v něm rozuměl) začínám mít obavy," ...
Situacia sa opakuje?
piitr
Kontaktovat uživatele:

#102 Příspěvek od piitr »

Co bysme tak ještě spočítali? BOBOBO, nemáš tam nádobu s nějakým zajímavějším tvarem?
BOBOBO

#103 Příspěvek od BOBOBO »

Začínám psát potřetí , ale jen pro tu otázku . Co se tady (na EB) podělo , bych nečekal . Ale snad trh s Hillem a Zdenkem vyčistí , i hlavy . Na svarinfu bylo podobně , jeden ČLEN a za snad 4 měsíce bylo po systému ...
Cust

#104 Příspěvek od Cust »

fero7 píše:
Cust píše:kecy, kecy, kecy :roll:

V jednom svojom prispevku pises:
"ale po přečtení tvého příspěvku (ne ,že bych něčemu v něm rozuměl) začínám mít obavy," ...
Situacia sa opakuje?
To jsem napsal k vyjádření jednoho autora v jiném vláknu, kdy jsem nerozkódoval co tím popisem přesně myslí.
V tvém případě jsem rozkódoval co tím myslíš, ale nemůžu rozkódovat, proč jsi prostě nenapsal "Jo, ty rovnice jsou napsány špatně. Sorry, ale doufám, že z popisu je všem jasné jak jsem to myslel." Pořád to tu jen nesmyslně okecáváš. Proto ta poznámka o kecech.
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#105 Příspěvek od ZdenekHQ »

BOBOBO píše:Začínám psát potřetí , ale jen pro tu otázku . Co se tady (na EB) podělo , bych nečekal . Ale snad trh s Hillem a Zdenkem vyčistí , i hlavy . Na svarinfu bylo podobně , jeden ČLEN a za snad 4 měsíce bylo po systému ...

V takových situacích se stává, že zmizí nechtěně i "nezávadné" příspěvky. Nesmíš lézt do lesa, kde se zrovna kácí, občas padají nejenom větve, ale i celé stromy.
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
Odpovědět

Zpět na „Teorie“