Vianočný darček
Moderátor: Moderátoři
Po návratu do civilu jsem si proto už frézičkáč nekupoval a zůstal jsem věrný vibračnímu strojku s planžetou - už mám asi čtvrtého Brauna a relativní spokojenost. Nejspokojenější jsem totiž jen v případě, že se holit nemusím a můžu se nechat zarůst po libosti - což samozřejmě nelibě nese moje polovička... Ona je zase nejspokojenější, když použiju normální holicí pěnu a "hrabičky" ještě z Diu Jevíčko s obyčejnou jednoduchou žiletkou (dnes už bohužel pouze Wilkinson - ty nejlepší možné Astry "Keramik" skončily s převzetím Jevíčské fabričky Gilettem, chuj s ním za to!!!) - žádným multibřitem se totiž neoholím tak dobře jako jednoduchou žiletkou - všecko ostatní se po dvou-třech tazích ucpe a nejde to uvolnit...
A kutilmile - nelituju tě
EKKAR píše:...Nejspokojenější jsem totiž jen v případě, že se holit nemusím a můžu se nechat zarůst po libosti - což samozřejmě nelibě nese moje polovička...
Přesně tak. "Holím" 1x týdně (někdy i 14 dní, ale to se nelibost zvyšuje) na hrubo mašinkou na vlasy
Jinak mám ještě planžetovýho Brauna, ale ten už nehrábnul několik let
- sambiliong