Spínačka u Simsona, zapojení?
Moderátor: Moderátoři
Spínačka u Simsona, zapojení?
- FRANSIMOR
- Kontaktovat uživatele:
- Přílohy
-
s51spínacia skrinka.jpg- (27.28 KiB) Staženo 1700 x
podľa toho čísla 59b je to jednoznačné parkovačky!Ladeanlage - dobíjecí zařízení , zde to bude legrace na který vývod
nechápem ako si to myslel čo má s tým Hill? Asi Hill bude mať srandu z to ho keď si prečíta ten priblblý nemecký prekladNež se k tomu dostane Hill
A ináč na tej spínačke (ak sa dobre pozrie sú vylisované) sú tak isto čísla či že je normovane očíslovaná.
Ja som mu dal obrázok ktorý je očíslovaní stačí sa pozrieť na čísla a je to jednoznačné. Každý dobrý autoelektrikár to zapojí bez problémov nepotrebuje tu riešiť nemecký preklad.
A propo Simsonov je viac typov (6V , 12V s mechanickým ,elektronickým zapaľovaním s ELBou atď. ) takže treba uviesť aj typové označenie z TP.
No až budeš starší a tady déle tak to pochopíš
Neviem koľko je tebe ale teba som asi pochopil.
Přiblblo můžeš být jedině ty a používání čísel je jako i v jiných oborech nejisté
Ďakujem za uznanie
Ak chce niekto robiť autoelektriku tak značenie by si mal zistiť dá sa to zohnať hockde.
Ten obrázok som narýchlo našiel nie som jeho autorom a čo si tam dotyčný popísal v nemčine a ako to "myslel" vie len on. A ja na google s tým nemusím ísť ja Simson poznám naspamäť a mne stačí to značenie v číslach. Aj keď z nemčinou nemám problém.
Ono to zapojenie spínačky presne sedí a k máš aj k tomu nemeckú schému (môžem na požiadanie zaslať) tak nie je to problém zapojiť. Nemci majú iné zmýšlanie treba ich vedieť tiež pochopiť.
Ono osobne si myslím že keď tu niekto niečo napíše tá druhá strana to chápe asi opačne. Keby si to "vykecali z úst do úst bolo by to iné. ) Alebo v krčme pri
Ten "priblblý"preklad som nemyslel ten tvoj.Ty si ho preložil správne ale ten priblblý ti výjde keď si ho preložíš pomocu googla.
Technické výrazivo vám strojní překladač sotva z jakého jazyka správně dokáže přeložit.
Povedlo se mi vygůglit pár různě zakreslených schémat.
Tome, jestli v tom Simsonu nezbyly dráty v původním barevném značení, jdi po číslech.
Tady je schéma od Vietnamců (ti si u nás nakoupili hezkých pár kousků), nebo čitelnější z německého fóra i s čísly a barevné značení, zde je ale uvedeno "bez záruky".