Zesilovač s LM386 silné zkreslení
Moderátor: Moderátoři
Ještě jednou děkuji všem, co se mě věnovali !!!!!!!!!
Kdyby někdo měl zájem mohu se o vyrobený návrh na,,DPS" podělit, ale myslím že si každý raději udělá ,,svůj"....
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Já mam u PC tři zesilovače které střídám-.. Mono 50, Music 130, subwofer s 40cm basákem (bedna 60x60) osazený je TDA7294... TDA2050 sem už ,,vyřadil" a mam připravenej ale nepostavenej zesík s TDA7293, a mam představu, korekce, VU metry, ochrany breptáků, mam uplně obrovskej chladič získaný se sběrných surovin..Ale ted mě láká ten přijímač a až bude přijímač tak to bude další lampovej zesilovač, bude osazen celkem 10 elektronkama, abych se vyvaroval polovodičů, usměrnovač budou tvořiti 4xPY88 zapojené do greatzu, pak 2x ECC na korekce, pak další ECC jako trioda, pak magioko EM83, a nakonec konc stupen bude osazeny EL86 (protože EL84 zatím nemám)
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
CZJKP1 píše:(...) neumím v eaglu udělat větší body u IO a u kondíků - jestli to vůbec jde (...)
Jde to. Buď použiješ jiné knihovny někde z internetu, nebo tam různě rozliješ polygony, jako to dělám já. Všude mám mezery nejlíp 1 mm. A za drátové propojky se nestydím a nešetřím jimi. Např. v DPS ve videomagnetofonu je jich plno. A zde můj poslední DPS pro led svítilnu.
- Přílohy
-
DPS eagle.PNG- (64.12 KiB) Staženo 67 x
CZJKP1 píše: neumím v eaglu udělat větší body u IO a u kondíků - jestli to vůbec jde
Samozřejmě že to jde a ani se kvůli tomu nemusíš stavět na hlavu, nastavuje se to v menu Edit - Design Rules - Restring, standardně je tam 25%, tak si tam nastav třeba 40%. A už se to tu probíralo několikrát, v sekci Software jsou vlákna o Eaglu.