CyberHome CH-DVD 462, zdroj

Poruchy, opravy, tipy, triky, servisní menu

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
tiktak1953

#16 Příspěvek od tiktak1953 »

Nemyslel som datasheet toho VIPer-u,ani kde ho kupim, ale namerane hodnoty na nom.ci je 100% dobry.Este zatial som s tym nic dalej nerobil.Posielam ,balim rozne suc. veci teraz pre vas,takze to ma zabava.Cav.
Ani zhavenie ci tam ide som nemal cas zmerat.
--------------------
To zhav.napatie som najprv zle meral ,lebo nie je usmernene co som si neuvedomil v rychlosti ked som to meral.,a treba ho merat na striedavom rozsahu.Ma teda 2V striedave.
Teda ,vsetky napatia po oprave zdroja su OK,chyba uz je len najskor v riadiacom obvode.Nevie niekto poradit co ho pozna ,kde hladat chybu.O nic nejde aj ked sa nepodari opr,ale chcem este skusit.Nema niekto toto DVD zo zlym zdrojom(mozno ine bude OK)a nepotrebne na skusku?
tiktak1953

#17 Příspěvek od tiktak1953 »

Po troch neuspesnych pokusoch som ho chcel niekomu dat na suc.Pisal som uz aj na ine forum(vyzera dobre) ci by nieco neporadili,ale neviem ci nieco aj odpovedali,kuknem tam este dnes.V noci(do 02 hod.) som s nim este raz od znovu robil ,vsetko co som bol schopny som meral,skontroloval,a podarilo sa .
dam aj obr.
Chcem sa "podakovat"keemo,a Elemanovi za pomoc .Pre mna je aj najst manual,drobnosti vel.pomoc,lebo robim dene naraz viac veci,stale ma niekto pride otravovat,a tak musim.
Keby som ja vsaetko hladal na nete,a vy ste tam uz ako doma,tak stratim viac casu nez ked nieco robim.
Neslo mi ani o to DVD,ale mal som ho rozobrat na sroby,kable ked uz toho mam pol domu.
Este raz thanks!
Robil som male upratovanie v dielni na stole ,a neviem najst tu malu celnu krytku DVD!
Přílohy
DSCN3605.jpg
(202.98 KiB) Staženo 104 x
DSCN3597.jpg
(173.7 KiB) Staženo 118 x
DSCN3620.jpg
(184.83 KiB) Staženo 120 x
keemo

#18 Příspěvek od keemo »

este vyskusaj ci funguje prehravanie,ci nekockuje obraz,ci to nemrzne a pod...v mojom mam uz meneny spindle motorcek a novu optiku... inak bacha,pri jej vymene... je desne hakliva na vyskove dostavenie... mne to po vymene ku koncu disku kockovalo a musel som hladat kde je pes zakopany... zle nastaveny uhol na lyzinach...
tiktak1953

#19 Příspěvek od tiktak1953 »

Pani potrebujem slov. navod na obsluhu ,nevie niekto z kadial ho stiahnut?
----------------------
Este nieco poradim s cim som mal problem pri rozoberani,aj ked som uz rozne DVD robil.
Nevedel som vytiehnut fiok nosica DVD pri rozoberani ,taktiez som nebol isty ci sa da neako elektricky vysunut!l Tu som sa hanbil pytat vas na to ako to rozobrat ,aby ste si nerobili prcu ked ine veci vie urobit!Ku mechanike nebol z nikadil pristup,tak som musel celu mechaniku DVD vybrat aj s celnym panelom.Povedal som si ,ze urobim dieru v spodnom kryte pod koleckom co vysuva nosic DVD ci ako sa to vola.Na ten otvor v spodnom plechu som prisiel az,ked uz bolo DVD opravene.Dam aj obr.pre tych co to nevedia,aby sa nertapili ked nemusia.
Přílohy
DSCN3621.jpg
(109.95 KiB) Staženo 121 x
keemo

#20 Příspěvek od keemo »

Na co ti je preboha návod? Ved to je jednoduchy prehravac jak facka... Dalsia vec je ze znacka uz niekolko rokov neexistuje...
tiktak1953

#21 Příspěvek od tiktak1953 »

Kamo,ja ma 60 rokov,nepozeram ako niekto filmy na PC ci DVD,a preto to ovlada ako ja budik.Vies dobre co cele dni robim.
Teraz preco pisem,ked som vlozil DVD Lets dance orig. a z PC video tak vypisalo "NAHRAVAM "a po 15 sek vypisalo "Zly disk" na oboch.Videl som ze sa slabo toci dvd disk.Vedel som ze treba mot.rozobrat a pokusit sa ho opr.
Bol velmi zas...!Rotor mal tri hlboke drazky a myslel som ze je tak vydraty,ale to bol tak nastastie vyrobeny. Robil som uz viacej mot.do helikopter na DO,tak toto nebolo nic!
Obr.aj zvuk su OK!!! Len s tym neviem velmo narabat,preto ten navod,a ani to DO este nemam,lebo grope ho do BA dcere nedoniesol.
Dam obr.toho motorceka,aj z Lets d.
Přílohy
DSCN3624.jpg
(143.9 KiB) Staženo 95 x
DSCN3643.jpg
(133.2 KiB) Staženo 80 x
workhard
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od workhard »

To ti za chvíli zdechne, ty motory je lepší měnit, obzvlášť když už jsou tam drážky :wink:
Věci,které fungují,se ZÁSADNĚ neopravují...
tiktak1953

#23 Příspěvek od tiktak1953 »

workhard,nevsimol si si ze som napisal ,ze tie drazky na tomto motorku su tam uz tak urobene "MAJU OSTRE PRAVOUHLE HRANY"mozno ako zlepsovak!,Pritlacne kontakty nemaju vydrate priehlbiny od rotora skoro vobec !Teda zlihavalo to za spinu v lozisku a na kontaktoch nie od vydratia.Plny motorcek bol neakeho cierneho sajrajtu,aj som to odforil ,ale nedal aby ste ma nezozrali ze vas to nezaujima!Ak ho niekto z tohoto DVD rozoberiete ,budete to vidiet!Robil som min 50 roznych mini mot.aj do helikopter na DO,ale najviac do roznych tlac .Toto je prvy pripad co som to videl takto s tromi drazkami!.Tie pritlacne kont.nie su VOBEC optrebovane,boli velmi zastare iba na stastie,aj loziskach bol bordel.preto sa to nemohlo poriadne tocit.Pri jednej tlaciarni som napisal ,ze ked tlaciaren pri tlaceni sppomaluje ,treba mot.opravit skor nez bude zle!Po umyti benzinom ,ociteni pinzetov saschnutej spiny,kvapky hod.olela do loziska je obr.aj zvuk po troch hod.vyborny!
Vyskusal som uz co som mal z fotaku na DVD ,tiez OK! Syn je tu ,a pozera DVD-ka s frajerkov na nom .
Keby niekto mal na vhodenie tuto masinku ,tie STB zle s DO co som riesil na EB zobral by som tiez vymenov ze nieco ine.
Kedze tu za chvilu mame Vianoce,koniec stareho a Novy rok,patri sa mi vam vsetkym ,co velmi rady,ochotne pomahate ,ako old servisman Honzo Kokun sa uprimne podakovat,a zazelat vsetko naj. vasej rodine,vo vasom osobnom zivote,vela uspesnych oprav elektroniky,do dalsieho roka len to naj.to vam zela hodinar zo Zemberoviec.
---------------------------
Pozor,unasac je silno prilepeny,je rizkantne ho stahovt,povedal by som nemozne bez znicenia!Ani ja som ho radsej nestiahol ,a aj tak som ho bez probl opravil.Kto to este nerobil,je veka pravdepodobnost ze to neopravi ak nebude vediet ako na to!!! Bez probl.to hocikomu dobre vysvetlim krok za krokom,aj s dobrymi radami,aj s obr.!
Naposledy upravil(a) tiktak1953 dne 16 pro 2012, 20:24, celkem upraveno 1 x.
tiktak1953

#24 Příspěvek od tiktak1953 »

Ma niekto zaujem o tuto DVD laser mechaniku ,ktora ak je z Cybeh Home typ ?,starsi typ od tohoto 462, tak je dobra!Zac.roka som to DVD rozobral lebo vsetko neprehravalo ,a bolo mi nanic!To cislo z druhej strany na plaste je A4K29HB! Za postovne iba na slova-KIA,aj motorceky su OK pokial je to ten C.Home.Ine by to nemalo byt,lebo z PC su ine ,a ine DVD neopravene som nemal.Mne ja nanic.dlho som to rozobrane DVD-ko mal ulozene v krabici.Teraz cez zimu vsetko triedim,rozoberiem potr.a ost .vy-separujem.
Podrzim to tak mesiac este.
---------------------------
Dnes celkove islo to DVD min 4 hod.bez probl.
Přílohy
DSCN3649.jpg
(172.43 KiB) Staženo 81 x
Naposledy upravil(a) tiktak1953 dne 16 pro 2012, 20:30, celkem upraveno 2 x.
keemo

#25 Příspěvek od keemo »

ovladac donesiem pred sviatkami do blavy ale pochybujem ze bude cas takze okolo 14.1 budem opat v blave takze to mozem dcere predat... zakladne prehravacie funkcie zvladnes aj z panelu...
Odpovědět

Zpět na „DVD, VHS, SAT “