CyberHome CH-DVD 462, zdroj
Moderátor: Moderátoři
- tiktak1953
Ani zhavenie ci tam ide som nemal cas zmerat.
--------------------
To zhav.napatie som najprv zle meral ,lebo nie je usmernene co som si neuvedomil v rychlosti ked som to meral.,a treba ho merat na striedavom rozsahu.Ma teda 2V striedave.
Teda ,vsetky napatia po oprave zdroja su OK,chyba uz je len najskor v riadiacom obvode.Nevie niekto poradit co ho pozna ,kde hladat chybu.O nic nejde aj ked sa nepodari opr,ale chcem este skusit.Nema niekto toto DVD zo zlym zdrojom(mozno ine bude OK)a nepotrebne na skusku?
- tiktak1953
dam aj obr.
Chcem sa "podakovat"keemo,a Elemanovi za pomoc .Pre mna je aj najst manual,drobnosti vel.pomoc,lebo robim dene naraz viac veci,stale ma niekto pride otravovat,a tak musim.
Keby som ja vsaetko hladal na nete,a vy ste tam uz ako doma,tak stratim viac casu nez ked nieco robim.
Neslo mi ani o to DVD,ale mal som ho rozobrat na sroby,kable ked uz toho mam pol domu.
Este raz thanks!
Robil som male upratovanie v dielni na stole ,a neviem najst tu malu celnu krytku DVD!
- Přílohy
-
DSCN3605.jpg- (202.98 KiB) Staženo 104 x
-
DSCN3597.jpg- (173.7 KiB) Staženo 118 x
-
DSCN3620.jpg- (184.83 KiB) Staženo 120 x
- tiktak1953
----------------------
Este nieco poradim s cim som mal problem pri rozoberani,aj ked som uz rozne DVD robil.
Nevedel som vytiehnut fiok nosica DVD pri rozoberani ,taktiez som nebol isty ci sa da neako elektricky vysunut!l Tu som sa hanbil pytat vas na to ako to rozobrat ,aby ste si nerobili prcu ked ine veci vie urobit!Ku mechanike nebol z nikadil pristup,tak som musel celu mechaniku DVD vybrat aj s celnym panelom.Povedal som si ,ze urobim dieru v spodnom kryte pod koleckom co vysuva nosic DVD ci ako sa to vola.Na ten otvor v spodnom plechu som prisiel az,ked uz bolo DVD opravene.Dam aj obr.pre tych co to nevedia,aby sa nertapili ked nemusia.
- Přílohy
-
DSCN3621.jpg- (109.95 KiB) Staženo 121 x
- tiktak1953
Teraz preco pisem,ked som vlozil DVD Lets dance orig. a z PC video tak vypisalo "NAHRAVAM "a po 15 sek vypisalo "Zly disk" na oboch.Videl som ze sa slabo toci dvd disk.Vedel som ze treba mot.rozobrat a pokusit sa ho opr.
Bol velmi zas...!Rotor mal tri hlboke drazky a myslel som ze je tak vydraty,ale to bol tak nastastie vyrobeny. Robil som uz viacej mot.do helikopter na DO,tak toto nebolo nic!
Obr.aj zvuk su OK!!! Len s tym neviem velmo narabat,preto ten navod,a ani to DO este nemam,lebo grope ho do BA dcere nedoniesol.
Dam obr.toho motorceka,aj z Lets d.
- Přílohy
-
DSCN3624.jpg- (143.9 KiB) Staženo 95 x
-
DSCN3643.jpg- (133.2 KiB) Staženo 80 x
- tiktak1953
Vyskusal som uz co som mal z fotaku na DVD ,tiez OK! Syn je tu ,a pozera DVD-ka s frajerkov na nom .
Keby niekto mal na vhodenie tuto masinku ,tie STB zle s DO co som riesil na EB zobral by som tiez vymenov ze nieco ine.
Kedze tu za chvilu mame Vianoce,koniec stareho a Novy rok,patri sa mi vam vsetkym ,co velmi rady,ochotne pomahate ,ako old servisman Honzo Kokun sa uprimne podakovat,a zazelat vsetko naj. vasej rodine,vo vasom osobnom zivote,vela uspesnych oprav elektroniky,do dalsieho roka len to naj.to vam zela hodinar zo Zemberoviec.
---------------------------
Pozor,unasac je silno prilepeny,je rizkantne ho stahovt,povedal by som nemozne bez znicenia!Ani ja som ho radsej nestiahol ,a aj tak som ho bez probl opravil.Kto to este nerobil,je veka pravdepodobnost ze to neopravi ak nebude vediet ako na to!!! Bez probl.to hocikomu dobre vysvetlim krok za krokom,aj s dobrymi radami,aj s obr.!
- tiktak1953
Podrzim to tak mesiac este.
---------------------------
Dnes celkove islo to DVD min 4 hod.bez probl.
- Přílohy
-
DSCN3649.jpg- (172.43 KiB) Staženo 81 x