Zdravím všechny potřebuji radu k zapojení standardní 13-ti pólové zásuvky ISO 11 446, schéma mám ( http://www.jb-elektronik.cz/diagnostika ... _tazne.php ), mám to i zapojené, ale nikde jsem tam neviděl ten 2a rozpojovací kontakt, viděl to tady někdo? Dík
Na některých zásuvkách nemusí být ten rozpojovací kontakt instalován. Záleží podle typu zásuvky. Pokud vím, tak u nás to není povinný.
Pokud není kontakt instalován, tak zůstává mlhovka na autě zapojená i v případě připojeného přívěsu.
Je to mechanicky vyřešený přímo v zásuvce, nevěděl jsem to taky dokud jsem nekoupil Roomstera s origo značkově nainstalovaným tažným. Instalace je vyřešená tak, že bez tažnýho na autě svítí jen levá mlhovka, pravá je odpojená i když žárovku osazenou má (neplatí třeba pro fábuliji, která má napravo ve stejný pozici couvací světlo). V případě instalace tažnýho se kabeláž ke světlům odpojí, nasadí se tam jako "mezixicht" kabelovej svazek ve tvaru písmene "Y" spojující obě světla se zásuvkou a v tom svazku je i propojka mezi levou a pravou žárovkou zadní mlhovky. V samotný zásuvce pak je mechanicky ovládanej kontakt, kterej při zastrčení 13-pin zástrčky odpojí zadní mlhovky na autě a nechá svítit jen ty na vleku. Já měl už při koupi auta v tý 13-pin zásuvce zastrčenou redukci na u nás obvyklejší 7-pinovou zásuvku a hledal jsem jak blbej, proč mi nesvítí zadní mlhovky...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě !!!