titan-vlastni zkusenost
Moderátor: Moderátoři
- forbidden
- Kontaktovat uživatele:
Mám i titanovej SPORK, je to úplně stejnej materiál, viděl jsem i kamarádovo titanový lezecký vybavení. Takže nemyslím, že je to zas tak vzácnej materiál.
p32 píše:Jo, brýlím z titanu bych věřil.
Nevím proč ten sarkasmus, pokud jsi obroučky brýlí z titanu neviděl, neznamená, že neexistují... Výřez printscreenu z katalogu, kde je nabídka jen jedné z firem - 64 modelů z titanu - ceny jsem pro jistotu vymazal. Jednak jsou nabídkové pro obchodníky a druhak by se někomu mohlo udělat nevolno. A že je to skutečně titan, na to vem jed.
- Přílohy
-
Obroučky Titan .jpg- (176.25 KiB) Staženo 100 x
Úsměv byl proto, že na hodinky z titanu bych opravdu moc nevěřil, takže úsměvné je oponovat výrobkem, který má toho titanu pro sebe nutného opravdu málo. Asi 10 let jsem měl kancelář vedle firmy, co titanuje vše a ten výběr je dost zajímavý. Určitě nejde o distribuci titanu jako takového, ale výrobků s povlakem titanu. Také si jako "normální chudý Čech" budeš kupovat pozlacené hodinky a ne celé ze zlata a přitom jezdit šalinou. No, a ti co na to mají za plnou cenu, tak ti sem z nějakého důvodu nechodí.
- weed_smoker
- tomasjedno
http://www.akros.cz/tyce-kruhove-tazene ... 4305/prod/
Aby ses nepletlp32 píše:...Také si jako "normální chudý Čech" budeš kupovat pozlacené hodinky a ne celé ze zlata a přitom jezdit šalinou. No, a ti co na to mají za plnou cenu, tak ti sem z nějakého důvodu nechodí.
Jaké by z toho byly např.: klíče na šestihranné matice (13/17) ???
Srovnatelně pevné jako (dle třídy oceli) ocelové, ale lehčí?
(Nemusí mít platnou revizi.)
(Celkově budu raději, když se to obejde bez papírů.)
Zběžně jsem si vyhledal výkupní cenu Titanu, je stejně ubohá jako Nerez, a nižší než u některých slitin Hliníku.
Boro Nějakou technologií to vyrobit museli. Jestli je to srovnatelný s 2,66... krát silnějším plechem z oceli, jak píše GeorgeB, tak to není nezničitelný
A co těm vyřazenejm "naběračkám" vlastně je???
Jsou děravý?
(Nemusí mít platnou revizi.)
(Celkově budu raději, když se to obejde bez papírů.)