Nalez meridel
Moderátor: Moderátoři
Nalez meridel
volal mi znami abych si prijel pro radia, koupil nemovitost a bylo tam 5 skrini radii, ruznych soucastek, meridel a dalsich veci, je to skoda vyhodit, meridla jsou v dobrem stavu, vse bylo v e skrinich a zabaleno v saccich igelitovych, meridla jsou BM310, 384,388, 365, 367 518,pouze cast, kabely zadne pouze je tam sonda k BM 518, nic jinyho,mam psat kazde meridlo zvlast a nebo mohu takto dohromady,sitove kabely si mohu udelat , ovalne zasuvky jsem koupil na inzerci, hranate jsem koupil V Hadexu, hned jsem koupil 10 kusu, ale co ostatni kabely a hlavne sondy, je nekde navod jak merici kabely a sondy udelat, nedari se mi na netu nic najit. muzete mi prosim poradit.
Karel51 píše:... mam psat kazde meridlo zvlast a nebo mohu takto dohromady, ...
Ne, píšeš to "přímo ideálně" - jedna věta na 6 řádků. Jako správný SMS-kář . . .
Vám mladým už kultura projevu absolutně nic neříká . . .
- Přílohy
-
SONDA BM 388.jpg- (31.01 KiB) Staženo 115 x
-
SONDA BM 388.jpg- (17.41 KiB) Staženo 130 x
-
ea52tesla.jpg- (41.85 KiB) Staženo 119 x
Soemtron - pocital jsem odpory, kondenzatory, civka a pripadne dioda, ale elektronka me nenapadla. Sondu se pokusim udelat, udelal bych ji z hliniku a sezenu soucastky.
fredis - EA 52 nemam, koupim a uhradim naklady na postovny, s tim problem nemam, urcite se domluvime, muzes me kontaktovat soukromou zpravou.
Na obrázku je zapojení vf sondy pro voltohmmetr BM289.
- Přílohy
-
sonda.jpg- (153.37 KiB) Staženo 119 x
Sondu k BM388 nemám. Několik hezkých foto vnitřku přístroje je na: http://offtop.ru/dustyattic/v1_700390_59.php
- Přílohy
-
BM289.JPG- Stínění i na plášť - obal sondy. Kvalitní foto na odkazu výše.
- (57.08 KiB) Staženo 140 x
-
Konektor.JPG- Stínění na pin č.3 - střední
- (20.94 KiB) Staženo 118 x