Jak udělat další vývod na vodovodním potrubí v kuchyni?
Moderátor: Moderátoři
To co dokázali někteří subdodavatelé předvést za vrchol svého umu to by jste se nestačili divit a to byli odborníci tedy všude se oháněli dlouholetou praxí.
Ale zpět k instalatérům v naší obci je instalatér který nepotřebuje reklamu je spolehlivý základní materiál vždy při sobě provede práci precizně čistě poradí aniž by se chtěl nějak obohatit.
Mám ověřeno že ti nejlepší u nejlepších jsou ti o kterých není moc slyšet tím myslím různé letáky a podobně....
I minule mi na zahradě nejvíc potíží dělalo rozšroubovat starý koudelí utěsněný spoj. Točilo se to, co jsem nechtěl aby se točilo(vložka) a naopak. Nakonec to skončilo totání destrukcí kohoutu. Jak jsem ho chtěl pořádně uchopit, tak se nějak promáčkl. Pak se nakonec přerval a závit zůstal v trubce. Pak jsem ho musel odvrtat a oddlabat. Ale aspoň jsem nezničil ostatní trubky.
- Přílohy
-
Rozdvojka na vodovodní trubce.jpg- (208.55 KiB) Staženo 51 x
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Celeron píše:Hlavně jestli ti nástěnka za ty 2 šrouby dostatečně drží. Pokud někdo třeba cukne nebo klopejtne přes natlakovanou hadici, chová se jako kus klacku s kterým se to může celý ulomit a potopa. Já jsem takhle zlomil venkovní mosaznej ventil co čuměl ze zdi pro zalejvací hadici. Ale v lomu byl nějakej lunkr a nebo načatej od předešlýho zamrznutí.
Z toho bych neměl strach, ty trubky jsou dost pevné a pružné a ta nástěnka je vidět, že je přišroubovaná dobře. Jen mám strach, že se tu rozvine zase dlouhá debata, jak je tento způsob napojení hadice nebezpečný a co všechno se může stát. Ano, stát se může ledacos, ale to může i spadnout letadlo na ten dům. Tak prosím nespouštějte zde lavinu možných katastrof. Děkuji Jenys
Nu co, až to praskne, tak to praskne. Pocit morálního vítězství při sdělování "Vidíš, říkal jsem hned, že ten šmejd nemáme pořizovat." je k nezaplacení.
Peníze to zas tak strašné nestálo, za pokus to stojí. Co když bude mít (zase) pravdu.
Omezovač tlaku - to funguje dobře? I když není odběr vody? Princip hadice je , že čím větší tlak, tím víc se prodlouží, ale taky napěchuje do textilního obalu a dřív někde praskne. A taky to stříká moc prudce, což je dobré na mytí auta ale ne na zalévání kytek v květináčích. Takže o něco menší tlak by se hodil.
Ten omezovač působí i při nulovém průtoku.
http://www.p-plant.cz/kestazeni/ghr_drv/regulatory.pdf