Identifikace zdroje - vyřešeno
Moderátor: Moderátoři
Identifikace zdroje - vyřešeno
- Přílohy
-
Zdroj.jpg- (6.06 KiB) Staženo 144 x
Něco podobnýho japonskýho mě kdysi nechal Hill. Suprová věc, po zapnutí zařízení motor nažene běžec trafa asi na polovinu výstupního napětí a po zjištění odběru na výstupu asi za 1sekundu najede na plný napětí, něco jako soft-start. Pokud se mění vstupní napětí a nebo odběr, motorový autotrafo courá sem a tam a doregulovává výstupní napětí na asi +- 2% tolerance. Bohužel to má vstup 220 a výstup 80-130V nastavitelnej potenciometrem. Nojo, japonský mašiny na 110V...
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
http://www.radiomuseum.org/r/messge_zwo ... 002lt.html
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
Já to svoje koupil od bývalého zaměstnavatele za 2000Kč, mám teda 1kVA, ale asi jsem ten výkon ještě nikdy nevyužil.
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
Ja ho najčastejšie používam pri opravách impulzných zdrojov a opravách Led svetiel. Nedokope ťa fáza a ešte si môžeš výstupné napätie regulovať od nuly do 250V. Mám ho už hodne rokov, kupoval som ho niekedy v roku ´92, kedy sa rozpredávali prístroje z bývalej Tesly.