Kolabování Skype
Moderátor: Moderátoři
- serviceman
Aktuálně mám ověřeno, že XP fungují při verzi Skype 7.4.0.102. Možná i s nějakou vyšší verzí. Je nutno nainstalovat u XP verzi, která si s XP rozumí, a nepovolit automatické aktualizace a ani aktualizaci nepovolit, když se Skype aktualizace sám dotazem domáhá.
Pod W10 na jiném PC mám poslední verzi 7.17.0.105.
Nevím proč se držíte XP pod kterýma spousta novějších věcí nepojede,ale zase některý programy nejedou v nových verzích.
samozrejme, je nemalo aplikaci, kde si bez win clovek ani neskrtne, ale casto jako duvod spis slysim "jsem na to zvyklej" .... kde je pak ta touha po poznani a objevovani?
- markoni
- Kontaktovat uživatele:
Napadlo mě nainstalovat verzi 5 a ta mi hlásí že mám špatné jméno nebo heslo prostě guláš
- forbidden
- Kontaktovat uživatele:
Prostě odinstalovat, promazat pozůstatky a hotovo. Pro laiky to jde udělat i tak, že po odinstalování prostě prohledáš celej disk a jakýkoliv adresář s názvem "Skype" prostě smažeš. Stejný v registru, všechny větve s názvem "Skype" smazat a taktéž i všechny hodnoty větví, kde se vyskytuje "Skype" smazat.
Pro jistotu si před smazáním každé větve tuto exportuj jako zálohu, pro případ, že smažeš něco omylem. Pokud se na to necítíš, tak nezbyde, než zavolat někoho, kdo to umí. Univerzální návod neexistuje a ani Microsoft nevydal žádnej Skype cleaner. Škoda, třeba pro AVGčko existují cleanery přímo od nich, asi vědí co to dokáže občas napáchat.
- serviceman
Vypni službu Skype Updater, nebo dej do Hosts filu C:\Windows\System32\Drivers\etc\hosts:markoni píše:potřebuje aktualizovat
127.0.0.1 download.skype.com
- markoni
- Kontaktovat uživatele:
Podle toho jsem postupoval a něco se tam našlo v registrech
- markoni
- Kontaktovat uživatele:
A kutilmile - nelituju tě