Mono vysílačka, stereo zes. a sluchátka
Moderátor: Moderátoři
Jako vstupní zařízení by v tom případě byly
Vysílačka, AUX a intercom, to všechno nahnat do jednoho zesiku a z něj to vytáhnout do sluchátek?
Intercom bych rád nechal samostatně, protože jsou tam napájené předzesilovače mikrofonů atd...
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Hill
Interkom má svůj přepínač přes dvojitý přepínací vypínač, funguje to tak, že když zapnu intercom, tak se připne paralelně k výstupu z vysílačky zesilovač intercomu (přepojím jinak), a zároveň se přepne mikrofon na napájení z IC zesilovače, protože mikrofony ve sluchátkách mají předzesilovač a když jsem měl mikrofony paralelně k vysílačce, tak to dělalo neplechu, pískalo to atd. K zapojení intercom zesilovače - jedoduchý zesilovač který má z 12V přes 4k odpor na vstup puštěné napájení pro mikrofony, oba jsou paralelně, tak že to co říká jeden, tak jde do obou sluchátek, ale tím, jak je to bez prodlevy, tak ani ten mluvící skoro neslyší sám sebe, funguje to dobře.
Tak že do dopadne tak, jak bylo první schéma od ok1hga s tím, že tam bude ještě další periferie ten zesilovač intercomu, akorát musím vyzkoušet jaké odpory tam dát. Na kolika začít? okolo 4k7?
Vítek
- Přílohy
-
IMG_20170610_133551.jpg- test
- (61.74 KiB) Staženo 198 x
tak jsem dneska narazil na další úskalí moderních zesilovačů, konkrétně třídy D.
Objednal jsem,jak jinak než z PRC zesilovače s PAM8403,zesilovač super,bez rušení,malý, 2x3W, ale problém připojit sluchátka po 3 drátech - společný GND,má to oddělené oba kanály.
Má někdo tušení,jestli by fungovalo L- přes cca 4ohm odpor a kondik do série a R- s odporem a kondikem na konci spojit paralelně a udělat z toho GND?
Vítek
A kutilmile - nelituju tě