zosilovac signalu na s-vhs
Moderátor: Moderátoři
Honza_dy píše:Pokud by ti stačilo přenášet jen normální video s audiem tak doporučuji tohle: http://www.schwaiger.cz/katalog/avs5010.html Mám doma a funguje bez problémů. Používám ho na přenos PC -> TV , nebo jenom audio když si chci při práci venku pustit internetové rádio. Má i zpětný přenos signálu DO. Asi před rokem jsem to koupil v PENNY za necelých 700,-
Fakt ten kram z penny funguje? Moc jsem tomu neveril kdyz jsem to videl v nabidce...jaka je kvalita preneseneho signalu? Kolik to ma dosah pri neprime viditelnosti, kdyz vysilac bude v dome a prijimac venku?
-
ron
ten bezdrat sa mi velmi pozdava (nakoniec, kvalitny kabel v takej dlzke by bol drahsy ako tych 700), lenze dnes mi v dvoch predajniach (sat. a radioamater) povedali, ze v panelaku (zelezobeton) nemam sancu.
s ohladom na to, co prevleciem dierou, stracam nadej. momentalne pre mna vrtanie znamena nakup novej vrtacky a tmelenie a malovanie na dvoch stenach...
dostal som vsak tip, ze v jednej speci audio video predajni maju kable, ktore su urcene na daleky prenos videa. su to tenke velmi pruzne koaxialy. cinche sa na ne krimpuju...
-
ron
Pusť tím kablíkem kompletní kompozitní signál a půjde to.
Jinak termín kapacitní indukce je, pravda, poněkud zastaralý, dnes se tomu říká signál pronikající na vstup vlivem parazitních kapacit, ale ani to není ještě úplně přesné.
OT: navíc tě dnes může zažalovat kdejaký parazit pro urážku, a nemusí být zrovna žádná kapacita, že s tím jako nemá nic společného...
-
ron
ron píše:lenze dnes mi v dvoch predajniach (sat. a radioamater) povedali, ze v panelaku (zelezobeton) nemam sancu.
Poradil bych ti tohle: Najdi si na internetu e-shop kde tyhle transmitery prodávají. Kup ho, doma vyzkoušej a pokud to opravdu nebude fungovat tak ho prostě vrátíš. Občas to tak taky dělám.