Čerpadýlko do Wap tw 350
Moderátor: Moderátoři
Čerpadýlko do Wap tw 350
- Přílohy
-
DSCN5945.JPG- (143.55 KiB) Staženo 155 x
-
DSCN5944.JPG- (141.28 KiB) Staženo 171 x
www.google.cz/search?q=čerpadlo+ulka&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwiXnZv59ZLXAhUJnRoKHYlVD7oQsAQIvwE&biw=1600&bih=769#imgrc=TvZidjv-DU4bMM:
Uložení není problém,to bych si upravil,spíše mám dilema,jaký zvolit výkon,jelikož na stávajícím štítku není.A pak , to čerpadlo jede furt,kdežto trysky se pouštějí jen občas,takže se to chvílema dusí.Tak aby se to nespálilo a vydrželo to.
Krakis píše:Tak tomu nerozumím,ačkoli jsem elektrikář-když je přívod 230V/50Hz a je to i na štítku,tak jde to samý i na kotvu,ne?S diodou tam jdou podle mě pouze kladné půlvlny.
Tohle připojení cívky elektromagnetický pumpičky přes diodu je naprosto běžný. Mám to v pájce s odsávačkou Ersa a v čerpadle vzduchu asi původně pro akvárko. Bez diody to má zanedbatelnej výkon, jho v cívce nemá dostatečnej rozkmit, nebo nestíhá kmitat. Na těhle pumpičkách se může podělat planžeta, nebo pružina co vrací jho do počáteční polohy nebo zaseknout či zalepit sací a nebo vyfukovací ventil. Ventily se většinou dělají z plastový, gumový a nebo textitový chlopně nebo planžety. Pokud není spálená cívka, tak se to musí rozdělat a vyčistit.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!