Zesilovač Hood 1969
Moderátor: Moderátoři
- forbidden
- Kontaktovat uživatele:
Zesilovač Hood 1969
Zesák funguje, mám prý jen zkontrolovat klidovej proud. Je to A-čko, takže předpokládám, že to nechám zahřát na provozní teplotu a pak jen zkontroluju, jestli těsně před limitací náhodou neořezává jednu půlvlnu. Nic jinýho asi netřeba?
Dík.
Vůbec mě nenapadá, o co by mohlo jít.
Jo, nechat zahřát, nastavit - ale kolik, to netuším, když je to áčko. Snad jedině měřákem zkreslení. Po nastavení, až se změní teplota, ještě aspoň 2x zkontrolovat,
Vidím že ty kurrvy už se neštítěj ani pajcování skoro nejznámějších TO3 od ONS. U plasťáků už jsem si na to "skoro zvykl"...TO3 jsou trochu stranou zájmu a proto mě překvapuje, že zcela samozřejmě, jako i jiný použitý materiál, jsou zpajcovaný i ony.
Kolik to stálo, nevíš?
A proč vlastně lidi naprosto vědomě kupujou čínský pajcy?
Todle by mě teda fakt zajímalo - Tebe možná taky. Z předchozích zkušeností s pajcy Ti asi můžu se slušnou pravděpodobností říct, co všecko je echt rejžový, přestože se tváří jako něco jinýho.
A jestli je tam vůbec něco originálního. Dost o tom pochybuju - proč by rejžák do běžný spotřebky dával něco originálního. Maximálně něco, co origoš jen připomíná vzhledem. Lichá TO3 bude budič.
Díkes!
P.S. : Ten povrch TO3 i ty otřepy na patce pouzdra...? Chceš fotku originálů?
- elektrosvit
BOBOBO píše:Inu závist prodat cokoliv co já neumím funguje
Kde se v Tobě tohle bere, není to zbytečné?
BOBOBO píše:Nepřipojení PE na kostru zesilovače snad nikoho od fochu nemůže překvapit .
Každého seznámeného a člověka s vyšší kvalifikací asi překvapit může, pokud se jedná o zařízení třídy I a za kostru bereš "kovovou bednu", kam potenciálně může být při poruše zavlečeno nebezpečné napětí. U třídy II uže je to jiný příběh.
Připojení/teda spíše propojení PE na GND zesilovačů už může být úplně jiná situace.
Jinak to estetické provedení vypadá na čínské poměry celkem hezky. Podobný koncept tady kdosi ukazoval i z "Moravy"