Tesla Color Oravan/-2 (4333A/4333A - 2)
Moderátor: Moderátoři
- studio_cssr
- studio_cssr
To, co si zakruzkoval na tej 425-ke nema s nastavenim horizontalu vobec nic spolocne. Je to trimer na nastavenie ostriaceho napatia. Pri manipulovani s nim si davaj pozor !!!. Su tam kilovolty !!!!.
Uz si mal cas studovat tie servisne informacie ku ktorym si dostal link v prispevku na predchadzajucej strane?
Zacal si uz merat? Ake napatia mas na hlavnom filtracnom dvojkondiku zdroja (2x100M)?. Opat bacha, je to cast galvanicky spojena so sietou a napatie moze dosiahnut aj 300 V !!!
Co pomocny zdroj? Funguje soravne? S-ko generuje riadkove impulzy?
EDiT: Ale ak by pre teba vzdialenost nebol problem a vedel y si mi ho dorucit a potom zabezpecit vyzdvihnutie,, rad sa ti na tu telko pozriem. Kedysi som ich opravoval bezne a este stale mi zosatalo aj "par" nahradnych dielov.
- studio_cssr
Těší mě zájem rozchodit Oravana, ale děsí mě, jaké další škody v něm "jůtubový servisák" ještě nadělá, než to dá opravit někomu, kdo zdroje IPSALO umí a má vše potřebné k jejich opravě.
Na titulní stránce "naší EB" se (mj.) píše:
... Rovněž neberou žádnou odpovědnost za případnou újmu na zdraví vzniklou úrazem elektrickým proudem. ...
Taky oceňuji iniciativu těch, co chtějí zachraňovat historické kousky. Ale pouštět se do oprav bez "základních znalostí", a především bez el.tech. kvalifikace (a tím riskovat nejen zdraví), je úplný hazard