Proc nejde Winupdate?
Moderátor: Moderátoři
Proc nejde Winupdate?
Diky
Jirka
- Gringo_Joe
TAKZE: Stáhni si někde z várezu Win XP SP3 (vyber si pokud mas licenci OEM nebo neOEM, podle toho stahuj). Vypal na disk.
A při příští přeinstalaci použiješ toto CD, a SN zadáš svůj, je to naprosto legální záležitost..
Jinak momentálně jak již radili stahni si SP3 z mikrosoftu. Pak to zkus znovu..
Jirka
P.S: samozřejmostí je, že Windows jsou aktivovány
„Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl, a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ J. Werich
Celeron píše:... v predchozi instalaci nez kleknul disk tak to po instalaci z toho samyho CD disku nedelalo. System je ofiko a rergistrovanej...
Počkáme až Celeron ručně nainstaluje SP3.
„Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl, a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ J. Werich
A u té OEM verze vznikne jen komplikace na jiné desce nebo disku, že se musí zavolat na nějaké to volné čislo, nadiktovat ten podělanej köd a nazpátek se poslechne protikód, který se v klidu napíše a potom tam zadá a aktivace je hotova. Párkrát jsem to dělal, jen poprvé jsem z toho byl "vyblutej" - u Vist taky
rnbw píše:Ak je to warezova verzia windows, tak SP3 nepojde nainstalovat - ma v sebe blacklist warezovych licencnych klucov.
Zase mi odporuješ!!
Když stáhnu z uloz.to příslušnou verzi (tím myslím OEM/corporate), s příslušnou jazykovou sadou, a příslušnou distribuci XP, s SP3 a použiješ svůj vlastní klíč, tak to pojede!A je to používání naprosto legální (a jestli to CD s instalačkou, anebo stažení legální to neřeším, a myslím, že by to neřešil ani mrkvošrot, když si na počítači ověří že mam legal Product key)..
Dyť vlastně sám mám PC z bazaru, s nálepkou Win XP proff OEM CZ. A taky k tomu CD nebylo. Když sem potřeboval přeinstalovat. Sáhl jsem po první verzi z ULOZ.TO kde bylo Windows XP SP3 CZ a jede a už jsem několikrát přeinstalovával..Od začátku, formát disku kopírování souborů a bla bla bla instalace, aktivace apod...
Jediné co mě zaujalo, je to. Že uplně na každém cd s XP (i origo) je v jedné složce a v textáku pod anglickým názvem uložen Produc Key. Když šlo o corporate (čili ne OEM) a pouzil sem ten klic, pri instalaci na pc kde jsem nemel nalepku normalka ho to vzalo, nerikam teda to ze toto bylo legal, ale vzalo ho to.