časomíra SDH
Moderátor: Moderátoři
časomíra SDH
A ještě jeden dotaz , dalo by se něco změnit v samotném Atmelu?
Napsat nový front-end by znamenalo nastudovat celý systém, komunikaci s HW, uložení dat v databázi a tak dále. To se pro jedno použití asi nevyplatí.
Pokud si pamatuji tak ten dekompilátor umí restaurovat formuláře a kostru datových modulů s properties a event handlery. Ale výkonný kód chybí, je k dispozici jen adresa do strojového kódu.
Upravu programu jsem chtěl řešit až z někým kdo bude schopný to upravit.
Hlavní důvod úpravy by byla možnost zasahovat do úpravy výsledkové listiny.
A u PC desky ten, že časomíra ukazuje levý a pravý výsledný čas symboly A = levý , b = pravý ,kde bych to chtěl v Atmelu změnit na L a P
- Přílohy
-
Test displ.rar- (176.47 KiB) Staženo 294 x
Ale co se týče zásahu do výsledkové listiny - asi by byla možnost jiným programem načíst databázi a data upravit vzhledem k hlavnímu front-endu "off=line". Pokud je to v DBF tak existují i různé DBF Viewery a DBF Editory.
-
petrfilipi
Ale napadlo mě - pokud chceš změnit jen pár znaků, co je odchytit v komunikaci a nahradit je znaky L a P?
Úprava dbf externím programem je samozřejmě možná. Pokud by to byla databáze Paradox, tak k ní existovalo univerzální heslo.
Ale jak jsem psal, časomíru bych použil jen pro zjištění času. Pro další práci bych použil Excel. Případně tak jak to máme my na stovkách - psal to synovec v nějakém webovém jazyku - výsledkovou listinu zveřejňujeme okamžitě na webu a závodníci si to už najdou, každý na svém smartphonu.
Petr