Bobo tá posledná schéma je tá správna. Moja otázka od začiatku znie? Aký je riadiaci signál?? Riadené to je tým káblom čo je pripojený na konektor T4p/3. Je to ten úplne naľavo. Čo tam lezie? Neviete náhodou niekto?
K čemu ti bude signál ???????? Jednotka bere hodnotu z čidla ( na 99 i z čidla motoru , teploty vzduchu atd) a nějakým algoritmem ji zpracuje a výsledně řídí výstup . Jestli ti to nefunguje a zkusil jsi větráky a máš v pořádku výkonové pojistky - buďto menší 50A nebo větší , dle typu 80A . Ale to všechno máš v té dílenské . Nastuduj si to .
Ja to nemám ako celok v aute. Ja mám tie sahare a potreboval by som ich ovládať. To načo to bude slúžiť e v tomto prípade jedno. Ja tomu rozumiem ako to je zapojené a ako to funguje v aute ale chcem vedieť akým signálom sa to ovláda. Preto ma napadlo či to náhodou niekto nemeral alebo tak
Proč jsi s tím nezačal . Já budu tvrdit na 99,999 zde nikdo nemá potuchy , co tam přesně na bit leze , neb je to pro spotřebitele bezpředmětné . Udělej si řízení sám . Je to odhadem na 60A 12V .
To by som musel z motora vykuchať pôvodné riadenie. Premna by bolo najjednoduchšie pomerať čo tam lezie a hneď by to bolo jasné. Ja si myslím že nejaké pwm-ko klasické sa používa aj ako ovládací signál.